VERNIEUWEN GEVEL WOONHUIS BREDA

Over dit project

Gevelrenovatie en verbouwing

Eind vorig jaar, gunde mevrouw Van Santvliet de opdracht aan Alexander de Bont, om de gevel van haar vrijstaande woning in Breda te renoveren. Tevens werden er ook enkele andere werkzaamheden uitgevoerd zoals: het verwijderen van de open haard en schoorsteen en het vernieuwen van het serre dak en de dakterrassen.

 

Opnieuw voor Alexander de Bont gekozen

Loes Van Santvliet: “Een tijd geleden heb ik door hetzelfde aannemingsbedrijf een lekkage laten verhelpen. Daar was ik erg tevreden over en dus trok ik opnieuw bij Alexander de Bont aan de bel. Het stucwerk van de gevel was dringend aan een renovatie toe.

 

Prettig en netjes

Het team van Alexander de Bont heeft het stucwerk vervangen door schoonmetselwerk. Al met al was het een flinke klus en zijn de mannen hier enkele maanden aan het werk geweest. Desondanks heb ik er heel weinig hinder van ondervonden, de werkzaamheden vonden grotendeels buiten plaats. Nu ze klaar zijn, mis ik ze eigenlijk wel een beetje. Het gaf ook gezelligheid, ik zorgde ’s ochtends vroeg altijd voor verse koffie. Daarna gingen ze aan de slag. Het zijn echt hele prettige en sociale mannen, ze werken keurig en ruimen netjes op wanneer ze ’s avonds vertrekken. Als ik er achteraf op terugkijk, is niet alleen het resultaat naar wens. Ook de verbouwingsperiode is voor mij persoonlijk best relaxed verlopen”.

 

 

 

 

 

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial