Actueel

Van een eenmanszaak in zijn vaders achtertuin tot een onderneming met 15 vaste werknemers én een fraai bedrijfspand. Dat is de ontwikkeling die Alexander de Bont Bouw- en Aannemingsbedrijf B.V. in Breda de afgelopen kwart eeuw heeft doorgemaakt. Het 25-jarig bestaan werd met het hele team en hun partners gevierd met een weekend Rotterdam. Een trots Alexander de Bont kijkt terug, maar vooral vooruit: “zonder mijn personeel ben ik niets.”  (meer…)

We kennen allemaal het gezegde ‘goed gereedschap is het halve werk’. Ons team heeft sinds kort de beschikking over deze nieuwe compacte Bobcat E26 graafmachine. Dit robuuste ‘gereedschap’ is gebruiksvriendelijk en is uitgerust met de nieuwste features. Met deze minigraafmachine zijn we in staat om nog flexibeler en efficiënter te werken.

Je brengt het grootste deel van je leven door op de werkvloer. Dan is het belangrijk dat je werk hebt waar je plezier aan beleeft en uitdaging uit haalt. In de rubriek ‘Op de werkvloer…’ gaan wij in gesprek met mensen die passie hebben voor hun baan. Vandaag: Werkvoorbereider/calculator en bouwkundig tekenaar Anthony Prenen

(meer…)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial