Actueel

Op vrijdag (28/10) zijn wij de gehele dag gesloten. In dit 25-jarig jubileumjaar gaat ons complete team gezellig op pad. Op maandag 31 oktober staan we weer voor u klaar!

We kennen allemaal het gezegde ‘goed gereedschap is het halve werk’. Ons team heeft sinds kort de beschikking over deze nieuwe compacte Bobcat E26 graafmachine. Dit robuuste ‘gereedschap’ is gebruiksvriendelijk en is uitgerust met de nieuwste features. Met deze minigraafmachine zijn we in staat om nog flexibeler en efficiënter te werken.

Je brengt het grootste deel van je leven door op de werkvloer. Dan is het belangrijk dat je werk hebt waar je plezier aan beleeft en uitdaging uit haalt. In de rubriek ‘Op de werkvloer…’ gaan wij in gesprek met mensen die passie hebben voor hun baan. Vandaag: Werkvoorbereider/calculator en bouwkundig tekenaar Anthony Prenen

(meer…)

In deze serie over het team van Alexander de Bont, maken we nader kennis met Indy van de Goorbergh. Hij maakt al 9 jaar deel uit van het team van Alexander de Bont.

(meer…)

In deze serie over het team van Alexander de Bont maken we nader kennis met Roy van Zundert. Hij versterkt sinds enkele maanden het team van Alexander de Bont.

(meer…)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial