Aangenaam kennismaken

Op Alexander de Bont kunt u bouwen!

Alexander de Bont | Bouw- en Aannemingsbedrijf in Breda is geen gewone aannemer. Dat zeggen wij niet alleen zelf, we horen het ook regelmatig terug van onze klanten. Bent u benieuwd wat zij daarmee bedoelen en wilt u weten of onze werkwijze ook bij u past, kijk dan bij referentieprojecten.

 

Of wilt u liever eerst wat meer te weten komen over onze aanpak?

 

Bouwen voor bedrijven en particulieren

Alexander de Bont werkt voor zowel bedrijven als particulieren en is gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van woningen, winkels en bedrijfspanden. Samen met zijn vrouw Mireille runt Alexander het succesvolle bouwbedrijf en stuurt hij zijn bouwteam van zestien ervaren en goed opgeleide vakmensen aan. Een groot deel van het succes van Alexander de Bont is te danken aan de tomeloze passie en betrokkenheid van de oprichter.

 

Bouwen is vertrouwen

Vanaf het eerste contactmoment ervaart u dat (ver)bouwen met Alexander de Bont anders is. Dat zit ‘m vooral in flexibiliteit, communicatie, vakmanschap, passie en netheid. Wij gaan er écht voor en proberen altijd het onmogelijke mogelijk te maken. Zeker zo belangrijk is vertrouwen; u kunt altijd van ons op aan! Wij zijn er trots op dat onze klanten dit over ons zeggen.

 

Benieuwd naar Alexander de Bont?

Bel 076 5215513 of mail naar info@alexanderdebont.nl voor een vrijblijvende kennismaking. Wij verheugen ons op uw reactie!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial