Verbouwing Restaurant Con Fuego

Over dit project

Con Fuego

Grillrestaurant Con Fuego is een echt familiebedrijf, dat geleid wordt door Vasilios en zijn vrouw Charlotte. Het restaurant aan de Grote Markt in hartje Breda, staat vooral bekend om zijn hoge kwaliteit. Als beste grillrestaurant van de stad, maakt men iedere bestelling à la minute klaar. Het vlees, dat van de beste producenten ter wereld komt, wordt vers gesneden en bereid.

 

Begin dit jaar werd Con Fuego voor een zeer groot deel verbouwd. Het team van Alexander de Bont had een aanzienlijk aandeel in deze verbouwing.

 

De verbouwing van het restaurant

Rens Plukkel, bedrijfsleider van Con Fuego: “Alexander de Bont heeft in het verleden al meerdere klussen tot volle tevredenheid voor de familie uitgevoerd. Het lag dus voor de hand dat we opnieuw met Alexander aan tafel gingen, om onze verbouwplannen te bespreken. Toen we de knopen doorhakten, hebben wij een belangrijk deel van de werkzaamheden bij hen ondergebracht. Het betrof met name de verbouwing van de keuken en het stucwerk in het restaurant.

 

De keuken is compleet vernieuwd. Van het egaliseren van de vloer tot aan de wanden en plafonds. Na het sloopwerk begonnen ze met de ruwbouw en later volgde de afwerkfase. Het eindresultaat moest natuurlijk aan de strenge hygiënische HACCP-eisen voldoen. Daar hebben we vanzelfsprekend en weloverwogen rekening mee gehouden. Zo zijn er bij de spoelstraat bijvoorbeeld Wonderboard panelen toegepast. Deze zijn bacteriewerend en water- en vuilafstotend.

 

Aan de hand genomen

Tijdens de verbouwing waren de mannen van Alexander niet de enige die hier aan het werk waren. Het was een komen en gaan van verschillende aannemers en leveranciers. Aangezien alles binnen een korte periode moest gebeuren, liep iedereen vaak door elkaar. In zo’n hectische periode is het fijn om te weten, waar je aan toe bent. Door Alexander en zijn team word je als het ware aan de hand meegenomen. Ze begeleiden je vooraf, maar zeker ook tijdens het bouwproces. Onze eerste aanspreekpunten: Anthony, Robert en de altijd vrolijke Roy zijn heel duidelijk met hun tekst en uitleg.

 

Evaluatie

Na de heropening van het restaurant hebben we intern de verbouwing nog eens goed geëvalueerd. Als je de samenwerking met alle betrokken partijen bekijkt, steekt Alexander de Bont er met kop en schouders bovenuit!”

 

confuego.nl

Categorie
Horeca
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial