Multifuntionele ruimte Tandartsenpraktijk

Over dit project

Multifunctionele ruimte voor Tandartspraktijk Brandenbeemd

Tandartspraktijk Brandenbeemd is gevestigd in de Haagse Beemden in Breda. Tandarts Weber had de wens om meer werkruimte binnen de praktijk te creëren. Hiervoor onderging het pand recentelijk een verbouwing, waarbij er tevens een deel werd aangebouwd.

 

Bestaande en nieuwe ruimte vormen schitterende eenheid

Het team van Alexander de Bont mocht dit project uitvoeren. Aan de achterzijde werd een nieuwe fundering uitgegraven en een betonvloer gestort. Deze vloer vormt de basis voor de aanbouw, die grenst aan de voormalige (berg)ruimte. De bestaande en de nieuwe ruimte vormen nu samen een schitterende eenheid. Ook de buitenzijde is met oog voor detail afgewerkt. Zo is er is gebruik gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen.

 

Tandarts Weber: “De nieuwe ruimte is efficiënt ingericht. Op de verdieping is een kleedruimte en een kantoor gerealiseerd en beneden is een zeer multifunctionele ruimte ontstaan. Hier kunnen wij niet alleen lunchen, overleggen en vergaderen, maar ook voorlichtingen en presentaties aan cliënten geven. Met al die extra ruimte werkt het echt een stuk prettiger.

 

Het project is tot tevredenheid en volgens planning verlopen

De keuze om het werk door Alexander de Bont uit te laten voeren, is een zeer bewuste. Persoonlijk doe ik graag zaken met familiebedrijven. Bij voorkeur heb ik, zoals bij Alexander, rechtstreeks contact met de directeur-eigenaar.

 

Alexander en zijn team hebben ook echt hart voor de zaak. Ze doen alle moeite voor je en dat is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Het zijn gewoon hele prettige mensen!”

 

Categorie
Bedrijf en kantoor
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial