Aan- en verbouwen woning Breda

Over dit project

Aan- en verbouwen woning Fam. Dirkse – Breda

 

Al een aantal jaren had de familie Dirkse de wens om hun huis grondig te laten verbouwen. Meer licht, ruimte en zeker ook een grotere keuken. Nadat de tekeningen waren gemaakt, nam Marcel Dirkse contact op met enkele aannemers. Dat Alexander de Bont door hem werd benaderd lag erg voor de hand. Marcel en Alexander waren in hun jeugd nagenoeg buurjongens. Toen Marcel op jonge leeftijd een balletje trapte, stond Alexander achterin de tuin van het ouderlijk huis zijn eerste klussen te doen. Alexander verdween sinds die tijd, nooit echt uit beeld. Hij mocht in de loop van de jaren, meerdere klussen voor familieleden van Marcel uitvoeren.

 

Direct een goed gevoel

Marcel: “Dat we elkaar van vroeger kennen en er direct een goed gevoel was, is natuurlijk erg fijn. Toch kijk je het bij het gunnen van de opdracht ook naar de zakelijke kant. Zo eerlijk moeten we gewoon zijn. Na verschillende gesprekken en offertes zagen we, dat de offerte van Alexander er qua prijs-/ kwaliteitsverhouding er met kop en schouders bovenuit stak.

 

Bouwen doe je niet iedere dag

Als particulier bouw je niet iedere dag. Voor ons was begeleiding en advies, zeker in het voortraject, ontzettend belangrijk. Welke materialen kiezen we? Wat wordt er van ons verwacht? Hoe ziet de planning eruit? Past alles binnen ons budget? Het waren allemaal vragen, waar we snelle en adequate antwoorden op kregen. Dat was echt heel fijn en gaf ons nog meer vertrouwen om samen met Alexander het startschot voor de verbouwing te geven.

 

Samen afstemmen

Tijdens de verbouwing hebben we met ons gezin tijdelijk elders gewoond. In de beginfase heb ik zelf het sloopwerk gedaan. Later was ik ook regelmatig bij de werkzaamheden aanwezig. Dit om de vorderingen van de bouw te volgen of om met het team van Alexander te overleggen. Hoewel alles goed was voorbereid, kom je tijdens het bouwtraject toch altijd onverwachte dingen tegen. Die punten kon ik goed afstemmen met Robert, Bram en Roy. Het zijn overigens allemaal prima kerels. Je merkt dat het team op basis van gelijkwaardigheid werkt. Ze werken keurig, maken plezier en denken ook aan anderen. Zo zijn de buren bijvoorbeeld geïnformeerd over mogelijke overlast.

 

Compleet ontzorgd

Nu de verbouwing achter de rug is en alles volgens planning verlopen is, zijn wij ontzettend blij met het eindresultaat! Het team van Alexander de Bont heeft niet alleen uitstekend werk verricht, maar zeker ook het vertrouwen dat we in hen hadden, meer dan waargemaakt. Ze hebben ons bovendien, van de beginfase tot de eindoplevering, compleet ontzorgd.”

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial