Zo werken wij

Voor klanten bijzonder, voor ons vanzelfsprekend

Mond-tot-mondreclame is de allerbeste reclame. We zijn dan ook blij dat we vrijwel al onze projecten op deze manier verwerven. Onze aanpak is wat ons onderscheidt. Zodra wij met u kennismaken, gaan wij al voor u aan de slag. We denken direct mee over de meest ideale oplossing. We denken na over hoe het beter, sneller, mooier of goedkoper kan. Pas daarna gaan we tekenen, rekenen en offreren.

 

Heldere afspraken maken

Als u akkoord gaat met onze offerte, ontvangt u zo snel mogelijk een planning en betalingsvoorstel. Vooruit betalen hoeft niet bij ons. Wel maken we graag heldere afspraken, waar een ieder zich goed bij voelt. Die heldere communicatie houdt overigens niet op bij de offerte. Tijdens het bouwproces houden we u ook continue op de hoogte van alles wat er speelt. Ook over het meer- of minderwerk, om verrassingen achteraf te voorkomen. Daar hebben we, net als u, een hekel aan.

 

Het onmogelijke mogelijk maken

De kwaliteit van ons werk spreekt voor zich. Onze vakmensen –vrijwel uitsluitend vaste, Nederlandse medewerkers– zijn al jarenlang bij ons in dienst en leveren gewoon topkwaliteit. Maar wij proberen ook het bouwproces zo prettig mogelijk te laten verlopen. Door gemaakte afspraken na te komen, zo flexibel mogelijk te zijn en… onze rommel op te ruimen. Veel klanten vinden dat bijzonder, maar voor ons is het vanzelfsprekend. Wij doen er alles aan om het onmogelijke voor u mogelijk te maken.

 

Benieuwd naar onze aanpak?

Bel 076 5215513 of mail naar info@alexanderdebont.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial