RENOVATIE TUINKAMER BREDA

Over dit project

Grondige renovatie tuinkamer

Enkele maanden geleden, gunde de familie Harkema de opdracht aan Alexander de Bont, om hun tuinkamer te renoveren. We kunnen dit gerust een zeer grondige renovatie noemen. Het bestaande dak en de constructie met de stalen kozijnen werden afgebroken. Na het verwijderen van deze materialen kon de opbouw beginnen. Hierbij is gebruik gemaakt van houten kozijnen met brede schuifdeuren. De buitenzijde is deels voorzien van een open gevelbekleding. Een royale lichtstraat in het nieuwe dak, zorgt voor een sfeervolle lichtinval. Aan de binnenzijde is de tuinkamer voorzien van verlichting/elektra en afgewerkt met stucwerk.

 

Vertrouwen waargemaakt

Opdrachtgever de heer Harkema: “Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat! Dat we voor Alexander de Bont hebben gekozen, daar hebben we absoluut geen spijt van. Verschillende goede ervaringen met dit aannemingsbedrijf, van mensen uit de buurt, gaven ons direct het vertrouwen.

 

Het project is geheel volgens planning verlopen. Tijdens de werkzaamheden was er regelmatig even overleg, soms over kleine maar toch belangrijke punten. De communicatie verliep buitengewoon prettig en er werd altijd direct in oplossingen gedacht.

 

Nu de tuinkamer opgeleverd is, kunnen wij de ruimte aankleden en inrichten. Met de zomer in aantocht, gaan we er fijn van genieten!”

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial