Interne verbouwing en nieuwe aanbouw

Over dit project

Interne verbouwing en nieuwe aanbouw

De familie Van der Velde uit Breda had de woonwens om hun complete benedenverdieping te laten verbouwen. Daarbij was de bestaande aanbouw, die in de loop der jaren was verzakt, aan vervanging toe. Op zoek naar een aannemer kwam het echtpaar op de website van Alexander de Bont. De indruk die men kreeg was goed en reden om een offerte aan te vragen. Ook een andere Bredase aannemer werd voor een gesprek uitgenodigd.

 

Vertrouwen in een aannemer

De heer Van der Velde: “Een keuze voor een aannemer maak je toch grotendeels op basis van vertrouwen. Dat was er al tijdens het eerste gesprek met Alexander de Bont. De eerste afspraken werden dan ook direct nagekomen. Bij de andere aannemer liep dat in de offertefase al stroef. Voor ons was de keuze dus snel gemaakt.

 

In het vervolgtraject hebben we veel contact met Anthony gehad. Als projectverantwoordelijke werkvoorbereider/calculator zorgde hij voor de planning. Die is tot op het laatst toe kloppend geweest! Het was voor ons vooral ontzettend prettig dat we vooraf wisten, wat en wanneer iets gedaan werd.”

 

Begeleiding en communicatie

Mevrouw Van der Velde: “Anthony heeft ons figuurlijk aan de hand genomen en zeer goed meegedacht. Wij hadden de voorkeur voor een aanbouw met extra hoge kozijnen. Om de juiste pui te kiezen heeft hij ons bijvoorbeeld meegenomen naar de kozijnenleverancier. Verder was er een uitstekende communicatie over het verloop van het project. Zo hadden we een handig WhatsApp-groepje voor de kleine vraagjes. Daarnaast kwam Anthony ook regelmatig langs, om de vorderingen te bekijken en bespreken.”

 

De heer Van der Velde: “Die prettige samenwerking geldt overigens voor alle mannen van Alexander de Bont. Ze werken niet alleen netjes, maar het zijn ook zonder uitzondering fijne mensen. Andere mensen bevestigen dit ook. Zo gaf onze hovenier, die hier tegelijkertijd aan het werk was, een compliment over de behulpzaamheid van het de Bont-team. Tevens merkte de meubelleverancier op, dat de extra grote plavuizen er echt opvallend netjes in liggen.”

 

Tevreden terugkijken

Mevrouw Van der Velde: “Tijdens de 3 maanden durende verbouwing woonden wij grotendeels op de bovenverdieping. Ondanks deze lange verbouwingsperiode was er geen moment sprake van overlast of irritatie. Ze hadden gewoon hun eigen sleutel en konden zelfs op zaterdag hun gang gaan. Dit laatste is een kwestie van vertrouwen en dat heeft het complete team van Alexander de Bont in alles meer dan waargemaakt!”

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial