Complete verbouwing karakteristieke woning

Over dit project

Van onder tot boven compleet aangepakt

Eind vorig jaar kocht de familie Pronk een karakteristiek huis in Breda. Om het huis aan hun woonwensen te laten voldoen was een ingrijpende verbouwing noodzakelijk. Bouwbegeleider Martijn Pieters adviseerde hen om met Alexander de Bont contact op te nemen.

 

Na verschillende gesprekken op het kantoor van Alexander èn op locatie, kreeg de offerte zijn definitieve vorm. Vrij kort daarna startte de verbouwing.

 

Geheel volgens planning verlopen

Jolanda Pronk: “Wij hadden echt geluk, dat het team van Alexander snel kon starten. De verbouwing is van onder tot boven, geheel volgens planning verlopen. Per week konden we het Excel-overzicht erop naslaan. Tussendoor hebben ze ons ook nog geholpen met een klus aan ons oude huis, dat was ook erg prettig.

 

Over de werkwijze kan ik alleen maar complimenten geven. Het zijn stuk voor stuk vriendelijke vakmannen! Ze werken netjes en gebruiken de beste materialen. Ook de communicatie verliep gewoon goed, je kunt ze altijd bellen of aanspreken.”

 

Perfect plaatje

Inmiddels woont en geniet de familie in hun fraai verbouwde woning. Wanneer over een poosje ook de tuin is aangepast, dan is het perfecte plaatje helemaal compleet.

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial