Verbouwing woonhuis | Bavel

Over dit project

 

Dik tevreden met het eindresultaat

Sara en Freek kochten een jaren 70 woning die nog in de originele staat verkeerde. Om het droomhuis in Bavel op hun woonwensen aan te laten sluiten, was het tijd voor een grondige metamorfose.

Op zoek naar een betrouwbare aannemer

Sara: “Voor het realiseren van onze wensen gingen wij op zoek naar een betrouwbare aannemer. Daarbij vielen er al direct een aantal af. Van een vriend kregen wij de tip om Alexander de Bont te benaderen, daarvan had hij veel werk gezien en bovendien een goede ervaring mee. De prettige benadering en het nakomen van de afspraken in de offertefase, gaven ons dan ook het vertrouwen om Alexander de opdracht te geven.

 

Het bouwproces

Het bouwproces kon, ondanks de drukke periode in de bouwwereld, vrij snel starten. Tijdens de verbouwing woonden wij nog in ons oude huis in Breda. Vaak gingen we ’s avonds even naar de vorderingen kijken. Soms verbaasde je jezelf, wat er binnen een dag allemaal veranderd was.

Ook kwamen we regelmatig langs wanneer de mannen hier aan het werk waren. Er werd dan overlegd met Robert (de uitvoerder), om details af te stemmen. Altijd troffen we aardige vakmensen aan, waarbij je zag dat ze met plezier bezig waren.

 

We konden altijd aankloppen

Wanneer we een vraag hadden hoefden we die maar te stellen. Het antwoord kwam vervolgens bijna direct. Ook wanneer wij iets zagen dat we anders wilden, konden we altijd terecht en werd het snel geregeld.

Het eindresultaat

Terugkijkend zijn we erg blij dat we voor Alexander de Bont hebben gekozen. Het bouwproces is uitstekend verlopen en over het eindresultaat zijn wij dik tevreden!”

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial