Aanbouw kantoorruimte | Breda

Over dit project

ZE KRIJGEN VAN MIJ EEN DIKKE TIEN!

 

De familie Morelissen uit Breda was op zoek naar een aannemer om een kantoorruimte aan huis te realiseren. Via via hoorde men positieve berichten over het werk van Alexander de Bont.

DIRECT HET VERTROUWEN

Iris Morelissen: “Tijdens de eerste gesprekken over onze wensen was er direct een klik. Al snel hadden wij het vertrouwen om Alexander de Bont de opdracht te gunnen. De tekeningen van de architect waren al in ons bezit, maar die zijn in samenspraak met het team van De Bont nog wat verfijnd.”

 

Het bouwen van het kantoor (en multifunctionele ruimte) was geen ‘standaard project’. Zo werd een van de buitenwanden vooraf in de werkplaats gemaakt. Vervolgens werd de prefab wand kant-en-klaar met een kraanwagen getransporteerd en geplaatst. Dit was nodig omdat de wand dicht op de erfgrens staat en metselen daar niet mogelijk is.

BLIJ MET DE DETAILS

Iris: ”Er zijn nog wel meer details/ bijzonderheden over de aanbouw te vertellen. Wat erg geslaagd is, is de overgang van het woonhuis naar de nieuwe ruimte. Die is gewoon niet te zien. Het is alsof het nooit anders geweest is. Verder zijn wij erg blij met de keuze voor de lichtstraten in het platte dak. Dat geeft enorm veel licht. Ook de wandtegels in de badkamer springen in het oog. Deze hebben een formaat van maar liefst 260 x 120 cm. Dat vergde natuurlijk wel vakmanschap om die te plaatsen, maar het resultaat is prachtig.

ECHT EEN LEUK TEAM

Niet alleen het eindresultaat is helemaal naar wens, maar ook het verloop van het project. Het team bestaat stuk voor stuk uit leuke en meedenkende (vak)mensen. Niet alleen naar ons toe, maar je merkt dat ze ook iets voor elkaar en anderen over hebben.

NAZORG

Ook na de oplevering staan ze trouwens voor je klaar. Een poosje geleden roken wij een vreemde lucht, waarvan we de oorzaak niet konden ontdekken. We hoefden maar te bellen en ze kwamen direct kijken. Het bleek een kleinigheidje met de airco te zijn, wat snel en adequaat werd opgelost.

IN ÉÉN WOORD

Als ik alles in één woord moet samenvatten zeg ik: fantastisch! Het hele team van Alexander de Bont krijgt van ons een dikke tien!”

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial