Aanbouwen woonhuis | Breda

Over dit project

 

EEN FANTASTISCHE BOUWTIJD EN EEN GEWELDIG RESULTAAT!

Na een voorbereiding van een jaar en het definitieve 3D-ontwerp op zak, ging de familie Van der Horst uit Breda, op zoek naar een aannemer. Voor de uitbreiding van hun woning hadden zij Agaath Schedler van Architectenbureau Kobalt Blauw ingeschakeld.

 

EEN AANNEMER KIEZEN

Erik van der Horst: “Agaath Schedler noemde de naam Alexander de Bont toen we op zoek naar een betrouwbare aannemer gingen. Zij kende het werk en de kwaliteit van Alexander. Hoewel we met meerdere aannemers spraken hadden we direct het goede gevoel bij de mensen van De Bont. Wij waren ervan overtuigd dat zij de gewenste kwaliteit zouden leveren.

 

PERFECTE BOUWTIJD

Het team van Alexander De Bont is hier in totaal vier maanden bezig geweest. Iedere ochtend stonden ze vroeg op de stoep. Het zijn stuk voor stuk leuke gasten en ze waren kind aan huis. We hebben Gino en Roy (die hier tijdens de hele bouwperiode aanwezig waren) met Sinterklaas een eigen koffiemok gegeven. De mokken hadden we laten bedrukken met hun namen en de titel ‘Beste Bouwvakker’. Dat konden ze wel waarderen!

 

Naast de gezelligheid en de nodige fun werd er natuurlijk serieus en hard gewerkt. Ze zijn ook erg betrokken, denken goed mee en overleggen veel. Daardoor zijn er tijdens de bouw nog wat slimme verbeteringen doorgevoerd. Ook hebben ze ons erg geholpen met het maken van bepaalde keuzes. Op een systematische manier werden er dan meerdere opties beoordeeld en weggestreept, zodat de beste optie overbleef!

 

HET RESULTAAT

De oplevering vond exact op de geplande dag plaats. We vonden het bijna jammer dat ze weggingen. Het eindresultaat is precies geworden zoals het vooraf getekend was. Dat is dus helemaal naar wens! Samen met de fantastische bouwtijd, zouden we het zo weer over doen!”

 

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial