Perfetti van Melle Breda

Over dit project

Een bouwer die heel flexibel is

 

Naast particulieren is Alexander de Bont ook een veel gevraagde aannemer voor bedrijven. Zo is de in Breda gevestigde snoep- en kauwgomfabrikant Perfetti van Melle al ruim vijf jaar klant van Alexander de Bont. Voor deze opdrachtgever worden diverse projecten uitgevoerd zoals het renoveren van kantoren, het leggen van funderingen en vloeren en het plaatsen van wanden.

 

Peter Marijnissen is Beheerder Gebouwen, Terreinen en Energie bij Perfetti van Melle en vertrouwt al jaren op de diensten van Alexander de Bont. “Meer dan vele andere aannemers levert Alexander de Bont goed werk in combinatie met flexibiliteit. Dat laatste is een heel belangrijk aspect voor ons, want bouw- en onderhoudswerkzaamheden mogen de productie natuurlijk niet in de weg staan. Bovendien moet er bij werkzaamheden op ons terrein altijd voldaan worden aan strenge veiligheidsmaatregelen.”

 

Recente projecten bij Perfetti van Melle zijn de bouw van een nieuwe kantoorruimte van 30 x 40 meter en reparatiewerkzaamheden aan een wand in de productieruimte. “Bij dit laatste project hadden we te maken met een enorme tijdsdruk; al het werk moest tussen Kerst en oud & nieuw gebeuren. Bovendien waren wij op hetzelfde gebied bezig met werkzaamheden aan een technische installatie. Tijdsdruk en beperkte werkruimte dus. Maar het team van Alexander de Bont gaat daar heel goed mee om. Die mannen hebben hart voor de zaak en zorgen gewoon dat het gebeurt.”

 

“Een goede prijs vinden wij als zakelijke opdrachtgever heel belangrijk. Alexander de Bont levert die in combinatie met uitstekende kwaliteit en grote flexibiliteit. Ook als het om spoedklussen gaat!”

 

Peter Marijnissen, Perfetti van Melle

Categorie
Bedrijf en kantoor
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial