Familie De Bruyn Prinsenbeek

Over dit project

Een aannemer die wij gerust de huissleutel geven

 

Vertrouwen is een groot goed in de aannemerij. En vertrouwen in Alexander de Bont heeft de familie De Bruyn uit Prinsenbeek zeker. Zowel in de ideeën en de uitvoering als in de mensen die er werken. De heer De Bruyn: “Al 20 jaar komt Alexander de Bont bij ons over de vloer. Als er iets moet gebeuren, geven wij hem de sleutel en als het klaar is horen we het wel.”

 

Vanaf het allereerste begin werkt Alexander de Bont voor de familie De Bruyn. “In het begin deed hij alles nog alleen, maar het bedrijf groeide gestaag. Aan de kwaliteit en het vakmanschap is echter niets veranderd. Wij zijn zelf helemaal niet technisch of handig, maar we weten vaak wel precies wat we willen. Dat vertellen we aan Alexander en hij gaat ermee aan de slag. Hij weet als geen ander onze wensen op de juiste manier te vertalen.”

 

Recent heeft de familie De Bruyn een nieuwe keuken door Alexander de Bont laten maken. “Wij wilden geen standaard keuken, dus hebben we ‘m helemaal op maat laten maken. Het is prachtig geworden. Tijdens het werk kwam Alexander met het idee om de vloertegels ook onder de aansluitende overkapping te leggen. Dat bleek een prima idee en zo gaat het vaak. Alexander de Bont heeft tijdens het werk vaak goede ideeën en is flexibel genoeg om ze direct uit te voeren.”

 

“Wij wonen in een oud huis uit 1934 en dat vraagt het nodige onderhoud. Ook hiervoor vertrouwen we volledig op het team van Alexander de Bont. We kennen elkaar door en door en het is prettig om zo’n goede relatie te onderhouden!”

 

De heer De Bruyn

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial