Familie Knape

Over dit project

Een sympathieke aannemer met hele goede medewerkers

 

Na goede verhalen gehoord te hebben van zijn overbuurman, nodigde de familie Knape uit Breda Alexander de Bont uit voor een project. Een aanbouw plaatsen aan een bestaande woning, zonder dat opvalt dat het is aangebouwd. Een mooie uitdaging, die Alexander de Bont graag aan wilde gaan. De heer Knape: “Het klikte meteen en de offerte was snel akkoord.”

 

“Wij wonen in een vrij laag huis en wilden graag een aanbouw in dezelfde stijl. Alexander de Bont ging snel aan de slag met het vertalen van mijn schetsen naar bouwtekeningen. Hij heeft goede mensen op kantoor, dus die tekening was er al snel en klopte op enkele details na. Door de oversteek door te trekken, veel aandacht te besteden aan de juiste stenen en exact dezelfde kozijnmaten te nemen, zou het nagenoeg niet zichtbaar zijn dat er aangebouwd is, zo verzekerden ze ons.”

 

“In de praktijk zijn alle beloftes waargemaakt. Je moet echt heel goed kijken om te zien dat het om een aanbouw gaat. En ook het afwerkingsniveau is erg hoog, zoals wij hadden gevraagd. Het tegel- en stucwerk in de badkamer is echt heel strak, in de nieuwe kleedkamer is een prachtige kast helemaal op maat gemaakt en ook de twee extra daglichten die we later als meerwerk wilden, zijn snel en keurig geplaatst.”

 

“Sterke punten van Alexander de Bont vind ik dat Alexander een hele sympathieke vent is en dat hij aardige en nette medewerkers heeft, die zich heel goed kunnen verplaatsen in onze situatie en onze de wensen. Hij maakt duidelijke afspraken en is zeer flexibel in de uitvoering.”

 

De heer Knape

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial