1001 Night Hammam

Over dit project

Een aannemer die echt snel kan schakelen

 

1001 Night Hammam is gevestigd in een voormalig notariskantoor in Prinsenbeek. De hammam is gebaseerd op eeuwenoude oosterse tradities en biedt een unieke formule voor Nederland, bestaande uit exclusieve behandelingen met natuurlijke producten. Klanten kunnen er sinds eind 2014 in alle rust genieten.

 

Om van een voormalig notariskantoor een luxueuze hammam te maken, moest er heel wat gebeuren. Bovendien had eigenaresse Berrit Broere een heel strakke en korte tijdsplanning voor ogen. “De klik was er en dat vind ik belangrijk als je aan zo’n belangrijk project begint. Binnen vier weken moest het werk af zijn. Gelukkig kon Alexander snel schakelen. Op zondag heb ik ‘m gemaild, op maandag was er een afspraak, op dinsdag de offerte en vrijdags gingen ze al aan de slag. Ook de gemaakte prijsafspraken waren heel duidelijk.”

 

Het voormalige notariskantoor werd volledig gestript en opnieuw ingericht en voorzien van nieuwe vloeren, wanden, plafonds, tegelwerk, kantoorruimte, sauna, behandelkamers etc. Berrit: “Het is onvoorstelbaar als je ziet hoeveel werk hier verzet is in zo’n korte tijd. Ik liep echt tegen mijn deadlines aan en Alexander de Bont heeft er alles aan gedaan om die te halen. Ze hebben niet alleen uitstekend werk geleverd, maar mij ook veel zorgen uit handen genomen tijdens de bouw.”

 

“Ik kan niet anders zeggen dan dat Alexander de Bont en zijn team alle lof van wereld verdient. Onder enorme tijdsdruk hebben ze een topprestaties geleverd en heb ik al mijn deadlines gehaald!”

 

Berrit Broere, 1001 Night Hammam

Categorie
Bedrijf en kantoor
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial