Familie Klinker Prinsenbeek

Over dit project

Een aannemer die echt met je meedenkt

 

De familie Klinker uit Prinsenbeek was op zoek naar een betrouwbare aannemer, met wie het fijn samenwerken is. Omdat ze nog in het buitenland woonden, gingen ze alvast te rade bij de ouders en broer van mevrouw Klinker. Die waren erg enthousiast over Alexander de Bont. Mevrouw Klinker: “Alexander kluste al bij mijn ouders, toen hij nog een eenmanszaak was.”

 

Bij de kennismaking klikte het direct tussen de familie Klinker en Alexander. Mevrouw Klinker: “Wij hadden een vervallen pand gekocht in Prinsenbeek en waren benieuwd naar de visie van Alexander de Bont. Het pand stond ook te koop als bouwkavel, maar aangezien de indeling en afmetingen prima waren is er in goed overleg besloten om alleen de buitenmuren te laten staan en vervolgens alles opnieuw te maken. Wij hadden alle vertrouwen in Alexanders ideeën en ook bij de offerte hadden we een goed gevoel.”

 

In zes maanden tijd knapte het team van Alexander de Bont het pand volledig op. Nieuwe vloeren, badkamer, keuken, wanden, garage, dakkapellen; echt alles werd nieuw gebouwd. “Alexander dacht enorm goed mee en kwam met waardevolle adviezen. Zo verplaatste hij een balk en een trap waardoor er ineens veel meer sta-ruimte ontstond. Ook voor de badkamer had hij goede oplossingen toen de tekening van de architect niet precies klopte.”

 

“Wij hebben echt een klik met Alexander de Bont en waarderen vooral zijn meedenken en goede ideeën. Door Alexander zijn wij zonder stress het renovatieproject van zes maanden doorgekomen. Ook de mooie uitstraling van het huis hebben we aan zijn advies over het schilderwerk te danken. Zelfs over de prijs van de tegels dacht hij met ons mee!”

 

Familie Klinker, Prinsenbeek

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial