Golden Tulip Keyser Breda

Over dit project

Alle deadlines gehaald en een zeer prettige manier van communiceren

 

Golden Tulip Keyser Breda Centre is een Brabants 4-sterren familiehotel waar persoonlijke aandacht, hartelijkheid, huiselijkheid en genieten centraal staan. Voor deze opdrachtgever ging het team van Alexander de Bont aan de slag om de renovatie van 59 badkamers in de hotelkamers en bruidssuite te realiseren.

 

Bob Sweere runt het Bredase hotel samen met zijn broer Joep Sweere. Hun kennismaking met Alexander de Bont werd geïnitieerd door Meuviro Interieurbouw BV. Bob: “Alexander de Bont is aangesteld om de badkamers te verbouwen als onderdeel van de renovatie van onze kamers. En ik kan niet anders zeggen: naar grote tevredenheid. Van meet af aan verliep de communicatie uitstekend, wat ik als erg prettig en vertrouwd heb ervaren, gedurende het gehele project.”

 

“De belangrijkste uitdaging was de beperkte hoeveelheid ‘bouwtijd’ die beschikbaar was. De beste periode voor een grote renovatie als deze is december/januari. Het is dan relatief rustig in ons hotel.  Bovendien wilden we de overlast voor onze gasten tot een minimum beperken. Dat vraagt om een strakke planning en een flexibele aanpak, bijvoorbeeld bij het plannen van de werktijden.  Meedenken, professionaliteit, flexibiliteit en vakmanschap; we hebben de meerwaarde van  Alexander de Bont en zijn team ervaren!”

 

‘Een voorbeeld: de afmeting van de douchecel bleek op enkele kamers te klein. Een zeer onwenselijke situatie voor ons. Op initiatief van Alexander de Bont is het werk stilgezet en vervolgens kwam hij met een voorstel voor een nieuwe indeling. De volgende dag is het werk weer opgepakt en zijn de nieuwe plannen gerealiseerd. Alle deadlines zijn gehaald en alle afspraken zijn nagekomen. ’s Avonds en in de weekenden doorwerken was ook geen enkel probleem.”

 

“Bij een volgende verbouwing is de keuze voor Alexander de Bont haast vanzelfsprekend! Erg knap hoeveel werk er is verzet in zo korte tijd!”

 

Bob Sweere, Golden Tulip Keyser Breda

Categorie
Horeca
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial