Verbouwing woning | Breda

Over dit project

COMPLETE RENOVATIE 100-JARIGE WONING

De tussenwoning van Anja en Chris-Jan uit Breda werd in 1922 gebouwd. Precies 100 jaar later vonden de bewoners het de hoogste tijd voor een grondige renovatie van de begane grond. Op hun wensenlijstje stond o.a. het vernieuwen van de vloer, het vervangen van de rioolbuizen, het aanbrengen van vloerverwarming, het vervangen van de kozijnen en het stucen van de wanden. Om de plannen verder vorm te geven en om deze uit te laten voeren, werden Irma van Toledo (interieurarchitect) en Alexander de Bont benaderd.

Positieve ervaringen

Chris-Jan: “Binnen onze vrienden- en kennissenkring waren er meerdere mensen die een positieve ervaring met Alexander de Bont hebben gehad. Zij adviseerden ons, om hem zeker uit te nodigen. Dat hebben we gedaan en Alexander heeft voor het advies en de offerte alle tijd genomen. Ook was hij eerlijk over de planning. Het kon nog even duren voordat ze zouden starten, maar dan zouden ze wel in een keer doorgaan.”

Ontzettend netjes gewerkt

Anja: “Wij woonden tijdens de verbouwing boven. Het was niet alleen fijn dat het volgens planning verliep, maar ze werkten ook ontzettend netjes. Iedere werkdag werd alles netjes opgeruimd. Ook is de overlast voor de buren zoveel mogelijk beperkt.”

Echte vakmensen

Chris-Jan: “De mannen van de Bont (en van de onderaannemers) zijn beleefde en positieve vakmensen. Ze werken alsof ze aan hun eigen huis werken. Dat hebben we natuurlijk zelf kunnen zien, maar we horen het ook van anderen. Zo zei de monteur die de keuken kwam plaatsen, dat de muren zo strak en haaks waren gemaakt, dat heb ik nog nooit zo gezien.”

Alsof we een compleet nieuw huis hebben

Anja: “Over de kwaliteit en de werkwijze van Alexander de Bont zijn wij ontzettend tevreden. Ze zijn hun afspraken helemaal nagekomen en hebben de planning zelfs ruimschoots gehaald.“

 

Chris-Jan: “Nu alles achter de rug is lijkt net het alsof we een compleet nieuw huis hebben. Het huis is klaar voor de volgende 100 jaar!”

 

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial