Renovatie woning | Prinsenbeek

Over dit project

“Verbouwen met De Bont, gewoon doen!”

Dit jaar wonen Oscar en Irma precies 30 jaar in hun vrijstaande woning in Prinsenbeek. Tijdens de coronaperiode, zo’n anderhalf jaar geleden, ontstonden er plannen om het huis te gaan verbouwen.

 

Meer ruimte

Irma: “We wonen hier met veel plezier, dus verhuizen was niet echt een optie. Het huis moderniseren en wat meer ruimte creëren had onze voorkeur. We hebben regelmatig familie te logeren en dan is het wel prettig om lekker de ruimte te hebben.

 

Gestart met de keuken

De plannen zijn op een zonnige zondagmiddag ontstaan en eigenlijk hebben we bijna alles zelf bedacht. Vervolgens zijn we voor een keuken bij Keukenstudio Wildhagen gaan kijken. Daar slaagden we perfect en Ad Wildhagen vroeg ons of we al een aannemer hadden om de plannen te realiseren. Hij gaf aan, dat hij zelf het liefst met Alexander de Bont werkte.

 

De eerste, de beste aannemer

Alexander en Anthony zijn daarna bij ons geweest en wij waren ervan overtuigd dat De Bont de juiste aannemer was. Toen de eerste bouwborden hier stonden, werd de goede naam van Alexander ook door anderen bevestigd. Zo zei iemand: ‘Zo, jullie hebben niet voor de eerste, de beste gekozen’. Achteraf kan ik eigenlijk wel zeggen: ‘We hebben voor de eerste én de beste gekozen’!

 

Ze denken in oplossingen

De verbouwing is uiterst goed verlopen en zeker niet onbelangrijk, het is mooier geworden dan gedacht. Het team van De Bont heeft topkwaliteit geleverd en ze denken goed mee. Van het adviseren tot de leverancier van de puien tot een slimme oplossing voor de plaats van de wasmachine en het laten leggen van de graszoden. Daarbij zijn het fijne mensen en is de sfeer op de werkvloer perfect. Je ziet dat ze elkaar maar ook de onderaannemers helpen.

 

Nu doorpakken

Tijdens de eerste fase van de verbouwing woonden wij boven en vervolgens hebben we 3 maanden bij onze dochter gewoond. We hadden gelukkig de tijd en dat gaf ons de mogelijkheid, om nog wat extra werk op de bovenverdieping uit te laten voeren. Dan maar iets later opleveren maar we wilden nu doorpakken. Gelukkig was het voor Alexander de Bont geen probleem om onze extra wensen te realiseren.

 

Kiezen voor De Bont

Wanneer mensen ons naar een goede aannemer vragen, dan zeggen wij: Verbouwen met De Bont, gewoon doen!”

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial