Aan- en verbouwen woonhuis | regio Breda

Over dit project

“Betrouwbaar en zonder verrassingen”

In hun zoektocht naar een goede en betrouwbare aannemer om hun huis grondig te verbouwen, kwamen Edwin en Sandra in contact met Alexander de Bont.

 

Een goede aannemer kiezen

Edwin: “Wanneer je van andere mensen verbouwingservaringen hoort, dan ben je best een beetje huiverig om een keuze voor een aannemer te maken. Wij gingen op zoek naar een niet al te groot aannemersbedrijf in de regio Breda en voerden gesprekken met drie aannemers. Bij Alexander hadden we direct het beste gevoel. De offerte was zeer nauwkeurig en voorkwam onduidelijkheid tijdens het bouwproces.”

 

Sandra: “Ondanks ons gevoel, dat we een goede keuze hadden gemaakt, bleef het spannend. Uiteindelijk zet je een handtekening en moet je verder afwachten. Daarbij was het echt een grote verbouwing of zoals Alexander zei; eigenlijk gaan jullie je huis opnieuw bouwen.”

 

Heldere en prettige communicatie

Edwin: “In juni 2021 is er gestart met de sloopwerkzaamheden en zijn wij tijdelijk elders gaan wonen. Zelf was ik dagelijks even aanwezig om te overleggen en de vorderingen te bekijken. De communicatie met projectleider Bram en de anderen, verliep zeer prettig. Tijdens de bouw is er niet één keer met stemverheffing gesproken”.

 

Sandra: “Je merkt aan alles dat ze dezelfde manier van denken hebben en voor kwaliteit gaan. Het team bestaat uit prettige en kundige mensen, die in oplossingen denken. Daarbij is de communicatie helder en dat zorgde er mede voor dat we geen enkele meerwerk discussie hoefden te voeren.”

 

Edwin: “Dat wil overigens niet zeggen dat er geen meerwerk bij is gekomen. Tijdens de verbouwing hebben wij zelf besloten om ook de bovenverdieping aan te pakken en zijn er bijvoorbeeld extra Solar Tubes geplaatst.”

 

Tevreden terugkijken

Sandra: “Inmiddels wonen we alweer een tijd met veel plezier in onze compleet vernieuwde woning. We kijken erg tevreden terug op de verbouwing en de prettige samenwerking met Alexander de Bont.”

 

Edwin: “Zeker, we zijn blij met Alexander en zijn team en de uitstekende kwaliteit. Ook wil ik vermelden dat de nazorg adequaat wordt opgevolgd. Heb je ze na oplevering een keer nodig, dan hoef je maar te bellen.

 

Wat ons betreft kunnen we Alexander van harte aanbevelen!”

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial