Verbouwing keuken en tuinkamer | Breda

Over dit project

Als we weer gaan bouwen dan is de keuze snel gemaakt!

 

Voor de opdrachtgever van deze prachtige vrijstaande woning realiseerden wij een nieuwe keuken en werd het overdekte terras tot tuinkamer omgetoverd. Het resultaat is een fantastische ruimte met veel lichtinval en een erg mooi uitzicht op de groene oase die rond het huis ligt.”

 

De opdrachtgever*: “Dat wij Alexander de Bont benaderden was geen toeval. Diverse mensen in onze omgeving waren erg positief over het aannemersbedrijf. Daarom besloten wij een jaar geleden om de dakgoten van onze woning door Alexander de Bont te laten vervangen. Dat gebeurde tot volle tevredenheid. Voor het realiseren van onze tuinkamer was het dan ook een vanzelfsprekendheid om hem opnieuw te benaderen.

 

De uitvoering van het project verliep keurig volgens plan tot… de ochtend waarop wij met vakantie zouden vertrekken. Er bleek op de bovenverdieping een lekkage te zijn ontstaan, waarvan de schade in de keuken duidelijk zichtbaar was. Het team van Alexander de Bont heeft deze lekkage tijdens onze vakantie verholpen. Na het herstellen van de schade werden de anderen werkzaamheden hervat. Toen we terugkwamen van vakantie was het alsof er nooit een lekkage was geweest. Dat was natuurlijk een hele geruststelling.

 

Verder ben ik erg tevreden over de communicatie en het meedenken, wat ze proactief doen. Dat ging van het aanleggen van de vloerverwarming, die dicht langs de randen moest worden aangebracht, tot aan het alert zijn op koudebruggen (onderbreking in de isolatielaag) tussen de muren en kozijnen. Je merkt aan alles dat ze heel erg kwaliteitsbewust zijn.

 

Tijdens de bouw was er regelmatig contact met Anthony (bouwbegeleider) hetgeen prettig verliep. Ook met de vakmannen op de werkvloer hadden we goed contact. Het was fijn dat het telkens dezelfde mensen waren. Een aantal kenden we al van de eerdere werkzaamheden aan de dakgoten.

 

Nu we al een tijdje van onze nieuwe tuinkamer en keuken kunnen genieten, kijk ik met volle tevredenheid terug op het bouwtraject. Bovendien geeft het een fijn gevoel dat we Alexander altijd voor onderhoud kunnen bellen. Mochten we weer iets gaan bouwen of verbouwen, dan is de keuze voor Alexander de Bont snel gemaakt!”

 

*I.v.m. de privacy vermelden wij geen naam en woonplaats van de opdrachtgever.

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial