Aan- en verbouwen woonhuis | Oudenbosch

Over dit project

“Een aannemer die je alles uit handen neemt”

 

Karin en Rien Knol zetten 2 jaar geleden hun eerste stappen om hun vrijstaande woning in Oudenbosch te laten verbouwen. De wensen en ideeën waren er, maar deze moesten nog wel verder worden uitgewerkt. Hiervoor werd er met verschillende aannemers gesproken.

 

Dubbel aanbevolen

Rien: ”Een van die aannemers was Alexander de Bont en daar hadden wij direct een goed gevoel bij. Alexander was ons bovendien door een kennis aanbevolen en later in het traject ook nog door een andere bekende van ons. We bespraken hier onze wensen met Alexander en zijn ook bij hem op kantoor in Breda geweest. Dat gaf ons ook een goede indruk van het bedrijf. Toen het plan echt vorm kreeg, heeft hij ons met een architect in contact gebracht, om alles uit te laten werken.”

 

Geen zorgen maken

Karin: “Bij de keuze voor een aannemer was het voor ons heel belangrijk dat ze alles uit handen namen. Zelf zijn we op dit gebied absoluut niet handig en we wilden een zorgeloze verbouwing. Zowel voor als tijdens de bouw heeft het team van Alexander de Bont echt goed meegedacht.”

 

Goede adviezen gekregen

Rien: “Ze kwamen bijvoorbeeld met hele goede adviezen over het verplaatsen van de keuken en het inkorten van een bestaande muur. Daarnaast hebben ze ons goed geholpen bij de leverancierskeuze voor de kunststof kozijnen.”

 

Wonen en werken op de bouw

Karin: “Ook tijdens de bouw was er altijd overleg. Dat was extra prettig, omdat wij tijdens de verbouwing in het huis woonden en werkten. Wij gebruikten de bovenverdieping en de aanbouw, terwijl de complete benedenverdieping één grote bouwplaats was. Het team van Alexander dacht goed mee om het voor ons toch goed leefbaar te houden. Bouwmaterialen werden zo geplaatst dat we er geen last van hadden en na iedere werkdag was alles weer netjes opgeruimd.”

 

Fijne sfeer

Rien: ”Over het hele team (inclusief de onderaannemers) zijn we trouwens erg tevreden. Het zijn allemaal fijne mensen en het is ook zeker geen ruw ‘bouwvolk’. Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en elkaar graag helpen. Alle contacten die we hebben gehad, tot aan de administratie toe, zijn goed en in een fijne sfeer verlopen.”

 

Uitermate tevreden

Karin: “Over Alexander de Bont zijn we uitermate tevreden en we kunnen deze aannemer dan ook met een gerust hart aanbevelen!”

 

Eindresultaat

Nu de verbouwing van de woning achter de rug is en de meubelen weer op hun plek staan, kunnen Karin en Rien gaan genieten. De nieuwe ruime keuken, die van de achterzijde naar de voorzijde is verhuisd, sluit aan op de eethoek. Door de gerealiseerde aanbouw aan de achterzijde is alle ruimte ontstaan voor een sfeervol woongedeelte met uitzicht op de groene tuin. Wanneer straks de tuin is aangepakt, dan zijn al hun woonwensen helemaal vervuld.

 

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial