Vrijstaande woning met luxe overkapping

Over dit project

‘Het eindresultaat overtreft alle verwachtingen’

Ruim 18 jaar geleden verbouwde het team van Alexander de Bont de karakteristieke woning van Frederik en Hester. Toen de plannen om een overkapping en ‘pool house’ te realiseren en een aantal kozijnen te vervangen concreet werden, kreeg Alexander direct een telefoontje.

 

Hester: “Wij kennen Alexander al heel erg lang. Niet alleen zakelijk maar ook privé. Dat hij onze voorkeur heeft, is dan ook logisch. In het verleden hebben zijn mannen hier ook prima werk geleverd! Het is bijzonder dat, 18 jaar later, een deel van het team nog hetzelfde is. Dan geef je je sleutel direct met een vertrouwd gevoel uit handen.

 

Bij het ontwerp is een architect betrokken geweest. We wisten dus op papier hoe het zou worden.  Het blijft natuurlijk spannend tot het eindresultaat er uiteindelijk staat. Tijdens de bouwperiode is er regelmatig overleg geweest. Dat gebeurde meestal met Anthony of met de vakmannen ter plaatse. Vaak ging dat over details, waar ze heel goed in meedachten, of over een bepaalde materiaalkeuze zoals bij de shutters.

 

Het team van Alexander heeft ervoor gezorgd, dat het eindresultaat alle verwachtingen overtreft! We hebben hier al vele momenten kunnen genieten. Zelfs tot in de late avonduren, wanneer de plafondverwarming voor een aangename temperatuur zorgt.”

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial