Familie Van Oosterhout

Over dit project

Deze vrijstaande woning op een prachtige locatie in Oosterhout werd in de jaren 70 gebouwd. Sinds 1995 woont de familie Van Oosterhout er met veel plezier. Na een eerdere verbouwing in de beginperiode nam men vorig jaar het besluit om het huis ingrijpend te laten verbouwen. Hiervoor werd de hulp van Alexander de Bont ingeroepen. Een logische keuze aangezien Joep van Oosterhout (eigenaar van Meuviro Interieurbouw) en Alexander de Bont elkaar ook zakelijk goed kennen. Regelmatig werken beide bedrijven intensief samen bij projecten. Daarbij komt dat Alexander de eerdere verbouwing ook tot volle tevredenheid heeft uitgevoerd.

 

DE WERKZAAMHEDEN

Terwijl de familie Van Oosterhout tijdelijk elders verbleef ging de verbouwing van start. Er werd een flinke ruimte aangebouwd om een schitterende nieuwe woonkeuken te realiseren. De ingang werd verplaatst, de indeling op de begane grond werd herzien en grondig aangepakt.

 

KEURIG GEWERKT

Jolanda van Oosterhout: “Wij zijn erg blij en tevreden met het eindresultaat! Het team van Alexander de Bont heeft absoluut heel goed en keurig werk geleverd. Dat geldt overigens ook voor de onderaannemers zoals bijvoorbeeld de installateur en de stukadoor.

 

OVERAL EEN OPLOSSING VOOR

Nagenoeg alles is volgens planning verlopen. Je weet met dit soort grote verbouwingen dat je altijd wel tegen iets onvoorziens aanloopt. Dat was bij ons niet anders. Toch kwam er overal een oplossing voor. Het is bijzonder fijn dat de vakmannen zo actief en goed meedachten. Daarbij wil ik zeker Robert een extra compliment geven. Hij heeft op locatie het hele project top begeleid!”

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial