Verbouwing tot multifunctionele zolder

Over dit project

“De netheid waarmee ze werken is gewoonweg top!”

 

In de zomer van 2020 trokken Annemarie en Iwan in hun 2-onder-1-kapwoning in Oosterhout. Om de woning nog beter op hun wensen af te stemmen, besloten zij om de zolder te laten verbouwen.

 

Een bekende naam binnen de familie

Iwan: “De zolder is best ruim en bood ons de mogelijkheden, om naast een slaapkamer ook een extra badkamer en een werkplek te creëren. We hebben Alexander de Bont vervolgens uitgenodigd om onze plannen te bespreken. Dat we juist hem uitnodigden om een offerte te maken lag voor de hand. Binnen onze familie heeft hij al meerdere werkzaamheden tot volle tevredenheid verricht. We hebben dus bewust voor kwaliteit en zekerheid gekozen.

 

Planning

De verbouwing is nagenoeg volgens planning verlopen. Bij het plaatsen van de dakkapellen zat het regenachtige weer wat tegen, dat zorgde voor een kleine vertraging. Ook hebben we gedurende het project een aantal extra werkzaamheden laten uitvoeren. Zo is er, boven de hal, nog een extra vliering gemaakt om meer opbergruimte te creëren.

 

Het verloop

Over het verloop en het resultaat zijn wij zeer tevreden. De hele aanpak, de goede en vriendelijke vakmensen en de netheid waarmee ze werken zijn gewoonweg top! Dat geldt overigens ook voor de onderaannemers die ze inschakelen. Daarnaast vond ik het ook fijn dat Alexander zelf ook regelmatig poolshoogte kwam nemen.

 

Multifunctioneel

Het eindresultaat is naar volle tevredenheid. De verschillende ruimtes zijn keurig afgewerkt en ontzettend licht met de dakkappellen aan de voor- en achterzijde. Een extra badkamer is ideaal met een groot gezin. Ook de thuiswerkplek die we achter de room devider hebben ingericht is prettig. Je kunt er heerlijk ongestoord werken. De airco die ook gelijk aangelegd is, zorgt bovendien voor de juiste temperatuur.”

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial