Verbouwing bedrijfsruimte in Breda

Over dit project

“We hebben al 25 jaar een heel prettig contact.”

Het Bredase bedrijf Elines BV is gespecialiseerd in printplaten en dan in de ruimste zin van het woord. Dit varieert van de in- en verkoop tot assemblage, reparatie, programmeren en het testen van printplaten (PCB’s). Het bedrijf van Sebas van den Heuvel bestaat sinds 2003 en kenmerkt zich door flexibiliteit richting haar opdrachtgevers.

 

Meer werk- en opslagruimte

In het bedrijfspand aan de Veldsteen beschikte hij over een hoge loods. Om de ruimte efficiënter te kunnen benutten vroeg hij Alexander de Bont om advies. Er werd besloten om een verdiepingsvloer met een stalen trap en een goederenheffer te plaatsen. Door op de begane grond een bestaande wand door te breken, ontstond er een grotere werkruimte. Ook werden wanden, plafonds en de goedereningang weer netjes afgewerkt.

 

25 jaar

Sebas van den Heuvel: “De keuze om de werkzaamheden door Alexander de Bont uit te laten voeren lag voor mij voor de hand. Wij kennen elkaar al ongeveer 25 jaar. Toen Alexander net met zijn eigen bouw- en aannemingsbedrijf was gestart, voerde hij een opdracht bij mijn toenmalige werkgever uit. Wellicht waren we een van zijn eerste opdrachtgevers? In de loop der jaren heeft hij zowel bij mij thuis als op onze oude en nieuwe bedrijfslocatie meerdere werkzaamheden verricht.

 

Meer dan tevreden

We hebben altijd een heel prettig contact. Over de kwaliteit ben ik, ook nu weer, meer dan tevreden! Dit is natuurlijk te danken aan het complete team van Alexander. Het zijn allemaal fijne mensen en ze denken actief mee. Een mooi voorbeeld is het advies tijdens de bouw. We kwamen toen samen tot nieuwe inzichten. Er werd gelijk in oplossingen gedacht en we besloten om een extra stenen wand te plaatsen. Hierdoor kreeg de bedrijfsruimte een nog betere uitstraling.”

 

Categorie
Bedrijf en kantoor
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial