Realisatie dakopbouw | Breda

Over dit project

Een aannemer zoals Alexander de Bont heb ik nog nooit meegemaakt

Joost en Ilona uit Breda kochten hun woning 3 jaar geleden. Door de situatie rondom corona gingen zij steeds meer thuiswerken. Al snel ontstond er de behoefte om een rustige werkplek te creëren. De plannen werden uitgewerkt en ze benaderden de architect en constructeur. Als snel bleek het realiseren van een dakopbouw uitvoerbaar. Nadat de vergunning binnen was, benaderde het stel verschillende aannemers uit Breda.

 

Even geduld

Joost: “We wisten dat aannemers in een hele drukke periode zaten. Ook bij Alexander de Bont was dit het geval. Alexander was daar ook heel eerlijk over en vroeg of we nog wat geduld konden opbrengen. Aangezien we direct het beste gevoel bij Alexander hadden wilden we zeker wat langer wachten.”

 

Eerlijk en rustig

Ilona: “We hadden vooraf natuurlijk goed gekeken welke aannemers we zouden benaderen. Alexander de Bont is een bekende naam en de website met de projecten en reviews gaven ons een goede indruk. Toen we eenmaal in contact waren sprak ons zijn eerlijkheid en rustige benadering erg aan.”

 

Veel ervaring met aannemers

Joost: “Vanuit mijn werk als manager vastgoed bij een woningcorporatie, heb ik enorm veel ervaring met aannemers. Bij Alexander de Bont viel het mij op, dat de offerte heel helder was en dat er weinig stelposten in stonden. Uit ervaring weet ik namelijk dat die stelposten vaak tegenvallen.”

 

Alles in een keer aangepakt

Ilona: “De verbouwing is overigens niet bij de extra werkruimte gebleven. Toen we eenmaal met de plannen bezig waren, hebben we besloten om ook de badkamers, de toiletten en de keuken aan te pakken. Eigenlijk dachten we telkens, nou laten we dat ook maar gelijk doen. Uiteindelijk hebben we het hele huis gedaan.”

 

Allemaal vakmensen

Joost: “Het eindresultaat is helemaal top! Hier zijn echte vakmensen aan het werk geweest. Dat geldt niet alleen voor het team van Alexander maar ook voor de onderaannemers zoals de stukadoor, installateur en loodgieter. Alles is perfect afgewerkt.”

 

Ze denken echt mee

Ilona: “Het zijn ook gewoon fijne mensen die erg goed meedenken. Waar wij zelf een oplossing hadden bedacht, kwamen zij vaak met een betere optie om het nog mooier te maken. Ze werkten qua planning ook flexibel. Wanneer de materialen die wij zelf zouden verzorgen niet op tijd binnen waren, dan pasten zij de planning aan, zodat de opleverdatum ongewijzigd bleef.”

 

Altijd opgeruimd

Joost: “Wat ook prettig was is de netheid waarmee ze werken. De totale verbouwing duurde een kleine 4 maanden en op 2 weken na woonden wij gewoon hier. Dan is het fijn dat ze ’s avonds voor vertrek alles opruimen en aanvegen.”

 

Geen dag zonder douche

Ilona: “Het was best een lange verbouwperiode en dat vroeg soms om wat aanpassingsvermogen. Het was wel fijn, dat we geen dag zonder douche of toilet hebben gezeten!

 

Verder bouw je een band op met de mannen. Om ze te bedanken hebben we ze een leuk persoonlijk afscheidscadeau gegeven.”

 

Aanrader

Joost: “Nogmaals wij zijn uitermate tevreden en raden Alexander de Bont met een gerust hart aan iedereen aan. Een aannemer zoals hij heb ik nog nooit eerder meegemaakt!”

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial