Plaatsen dakopbouw | Breda

Over dit project

“Extra veel woongenot dankzij een dakopbouw!”

De opdrachtgevers van deze woning in Breda kochten hun woning in 2006. Bij dit type woning bevinden de woonkamer en de keuken zich op de eerste etage. Van daaruit geven de openslaande deuren toegang tot het ruime dakterras.

 

Vereniging van Eigenaren

Tijdens de bouw had men destijds de keuze om de woonkamer middels een uitbouw te vergroten. In tegenstelling tot de beide buren was dat bij deze woning niet direct zo uitgevoerd. In het afgelopen jaar benaderde men Alexander de Bont om de dakopbouw alsnog te realiseren. Hierbij moest rekening gehouden met de eisen van de Vereniging van Eigenaren. Het team van Alexander de Bont heeft hierbij meegedacht en zeer gedetailleerde tekeningen aangeleverd.

 

Geen standaard project

Het inpassen binnen de aanbouw van de beide buren, het toepassen van zink en het bouwen op de eerste verdieping aan de achterzijde van de woning, zorgden ervoor dat dit zeker geen standaard project was. De opdrachtgevers hadden er echter alle vertrouwen in, dat het team van Alexander de Bont dit naar volle tevredenheid zou bouwen.

 

Inmiddels heeft de eerste etage, met de keuken en de woonkamer, een complete metamorfose ondergaan. De 15 m2 grotere woonkamer met een zee aan licht geeft de opdrachtgevers extra veel woongenot. Het eindresultaat is dan ook geheel naar wens.

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial