Afbouwen bedrijfsruimte | Ulvenhout

Over dit project

AFBOUWEN BEDRIJFSRUIMTE

 

Baby’s & Zo Kraamzorg uit Ulvenhout is een familiebedrijf dat 10 jaar geleden gestart werd door Debby Embregts. Haar zonen Rik en Bart maken inmiddels deel uit van het team, dat kleinschalige en persoonlijke kraamzorg biedt. Mede doordat de organisatie in een decennia een flinke groei doormaakte, werd er in 2020 naar een nieuwe bedrijfshuisvesting gezocht. Deze ruimte werd gevonden aan de Dorpstraat in Ulvenhout. De familie Embregts zag direct mogelijkheden in de casco opgeleverde bedrijfsruimte.

 

Meer ruimte

Debby: “Wij waren echt toe aan een groter pand. Het fijne is, dat we nu niet alleen over meer kantoor- en winkelruimte beschikken, maar ook over een ideale ruimte om cursussen te geven. Ook kunnen cliënten hier spontaan binnenwandelen om een kop koffie te drinken.”

 

Vol passie aan de slag

Rik: “Bij aankoop was de ruimte alleen nog verre van instapklaar! Voor de uit te voeren werkzaamheden gingen wij op zoek naar een lokale aannemer. De website van Alexander de Bont sprak ons aan en de eerste gesprekken verliepen prettig en gaven ons alle vertrouwen. Het team van Alexander ging direct adequaat en vol passie aan de slag!”

 

Volledig ontzorgt

Debby: “Ze konden gelukkig ook heel snel schakelen. Toen alles helder was hebben we opdracht gegeven om de complete lege ruimte om te toveren naar deze sfeervolle indeling. Van stucwerk, (glazen)tussenwanden, elektra, verwarming tot de vloer, we zijn volledig ontzorgd.”

 

Heldere communicatie

Bart: “Gedurende het hele traject is er actief meegedacht. We zijn goed geadviseerd bij het kiezen van materialen en ze kwamen met slimme verbeterpunten. Ook de bereikbaarheid en de heldere communicatie waren erg prettig.”

 

Wij voelen ons thuis

Rik: ”Eigenlijk kunnen we gerust zeggen dat het hele project helemaal top is verlopen! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Inmiddels voelen we ons helemaal thuis op deze locatie. Het is hier erg prettig werken en we krijgen nog bijna dagelijks complimenten.”

 

 

 

 

 


Categorie
Bedrijf en kantoor
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial