Familie de Wit Prinsenbeek

Over dit project

Een aannemer die ook ná oplevering meedenkt

De heer en mevrouw De Wit uit Prinsenbeek kenden Alexander de Bont van een verbouwing in hun vorige huis. Toen zij enkele jaren geleden op zoek gingen naar een grotere woning, hebben ze hem betrokken bij hun zoektocht. Na enkele huizen bekeken te hebben, vond de familie De Wit hun droomhuis; een prachtige boerderij in het buitengebied.

 

“De locatie was top en het huis bood alle ruimte. Maar er moest wel heel veel aan gebeuren, bevestigde ook Alexander de Bont. We hebben een interieurarchitect en een bouwkundig architect in de arm genomen en een nieuwe indeling gemaakt. Samen met een lange lijst van eisen en wensen hebben we die voorgelegd aan diverse aannemers om een goed beeld te krijgen. We hebben uiteindelijk voor Alexander de Bont gekozen.”

 

“Een belangrijke reden voor onze keuze is de flexibiliteit die Alexander de Bont biedt. Wij wisten vooraf dat we tijdens de bouw tegen onvoorziene dingen aan zouden lopen en dat onze wensen onderweg wel eens bijgesteld zouden kunnen worden. Alexander de Bont gaat daar heel flexibel mee om en begint niet meteen over meerprijzen. Je kunt prima communiceren met zijn mensen en ze leveren vakwerk!”

 

“Er is hier echt veel gebeurd. Alleen de buitenmuren stonden nog en een klein deel van een binnenmuur. Verder is alles aangepakt en helemaal naar onze zin gemaakt! Ook na de oplevering was het prettig werken met Alexander de Bont. Ze staan altijd snel voor je klaar!”

 

De heer De Wit

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial