Complete aan- en verbouwing

Over dit project

“Het is nog veel mooier geworden dan we vooraf hadden gehoopt”

Eind vorig jaar stonden René en Chantal Bakx uit Prinsenbeek voor de beslissing, gaan we verhuizen of verbouwen? Uiteindelijk besloot men om de gehele benedenverdieping van hun ruime 2-onder-1-kap woning te laten verbouwen. De woonkamer, keuken en garage moesten grondig worden aangepakt en er stond een aanbouw en overkapping op het wensenlijstje.

 

Keuze voor een aannemer

Chantal: “Na ons besluit om te gaan verbouwen, gingen we dus op zoek naar een goede en betrouwbare aannemer. Een bekende van ons, vertelde over de goede ervaringen met Alexander de Bont. Dat gaf ons vertrouwen om onze bouwwensen met Alexander te bespreken.

 

Alexander en Anthony zijn toen bij ons geweest en hebben ons heel erg goed en eerlijk geadviseerd. Wij hadden natuurlijk zelf ook onze wensen en ideeën. Bij enkele ideeën kregen we, een dwingend maar goed onderbouwd advies, om een andere keuze te maken. Ze hebben ons echt door het hele proces meegenomen. Van de eerste kennismaking, het maken van materiaalkeuzes tot en met het totale kostenplaatje.”

 

Communicatie en begeleiding

René: “De ontzettend prettige communicatie en begeleiding, loopt als een rode draad door het gehele bouwproces heen. Datzelfde geldt overigens voor de kwaliteit. Wij zagen dat al direct toen we het bouwbedrijf voor een offertebespreking bezochten. Alles ziet er keurig en verzorgd uit. De mensen, het pand, de auto’s en de gereedschappen.

 

Ook tijdens de bouw heb ik kunnen zien dat ze echt pure kwaliteit leveren. Niet alleen voor het zicht, maar ook het werk, waar je nu het klaar is, niets meer van ziet. Denk maar eens aan een extra verstevigingsbalk of het correct plaatsen van een loodslab. Door dat soort werk voorkom je problemen in de toekomst. Dat doen ze echt heel netjes.”

 

Prettige samenwerking

Chantal: We zijn tijdens de 11 weken durende verbouwing gewoon in het huis blijven wonen. Dat vraagt best wat improvisatievermogen maar toch is dat geen probleem geweest. Een goede samenwerking met het team van Alexander de Bont heeft daar zeker aan bijgedragen. Daarnaast zijn we blij met de medewerking van onze buren. Verbouwen geeft nu eenmaal overlast, maar de vakmannen van Alexander hebben goed meegedacht om die overlast te beperken. Ze zijn trouwens toch erg meedenkend en behulpzaam, ook naar anderen toe. Het samenwerken met onze gashaardenleverancier en de vloerenspecialist ging ook uiterst plezierig.”

 

Planning

René: “Ondanks de coronaperiode is de eindplanning gewoon gehaald. We hebben, op het elektra in de garage na, nauwelijks tegenslagen gehad. Tijdens de werkzaamheden bleek daar wat slechte bedrading te zitten. Ook dat is nog keurig binnen de afgesproken tijd opgelost.”

 

Make-over geslaagd

Chantal: “Wij zijn super tevreden met het eindresultaat en hoe dit tot stand is gekomen! Het is zelfs mooier geworden, dan dat we vooraf hadden gedacht!”

 

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial