Dakopbouw jaren 30 woning

Over dit project

“Ze werken alsof het hun eigen huis is.”

Begin dit jaar verhuisde de familie Snelders naar hun jaren 30 woning in Breda. De vorige eigenaar had de benedenverdieping al uit laten bouwen. Hierdoor was er aan de achterzijde een plat dak ontstaan. Om de woning nog meer op hun woonwensen aan te laten sluiten, besloten Jan en Loes Snelders, om hun zoon Stijn om advies te vragen. Stijn Snelders is eigenaar van NINE Living Concepts en is gespecialiseerd in interieur en exterieur ontwerpen. Dit resulteerde in een stijlvol ontwerp van een dakopbouw voor een ruime slaapkamer en een extra bergruimte.

 

Keuze van een aannemer

Loes: “Toen het ontwerp er lag, moesten we natuurlijk op zoek naar een geschikte aannemer. Onze zoon kent ons als geen ander en zei; jullie zijn kritisch en gaan voor absolute kwaliteit. Dan is de keuze makkelijk, bel Alexander de Bont! Dat advies hebben we opgevolgd en Alexander en Stijn zijn hier samen geweest om de werkzaamheden te bespreken. Vervolgens is er een offerte gemaakt en zijn de werkzaamheden net na de bouwvak gestart.”

 

Verbouwing volgens planning

Jan: “Eigenlijk is alles zo verlopen zoals we vooraf hebben afgesproken. Als je een paar extra wensen van ons die we tijdens de werkzaamheden hadden, buiten beschouwing laat, dan is de planning ook keurig gehaald.”

 

Alsof het hun eigen huis is

Loes: “We zijn ook blij dat de overlast voor de buren beperkt bleef. Er moest wel een steiger aan hun zijde worden geplaatst. Dat is natuurlijk nooit prettig. De mannen van Alexander hebben dat echter keurig gedaan en ook telkens netjes opgeruimd.”

 

Jan: “Ze werken sowieso keurig hoor! Die mannen zijn stuk voor stuk betrokken en hebben echt hart voor hun werk. Wij zeiden wel eens; ze werken alsof het hun eigen huis is.”

 

1000% tevreden

Loes: ”Los daarvan, zijn de mannen ook ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Eigenlijk is niets is ze te veel. Wij zijn echt 1000% tevreden en als wij dat zeggen, dan is het echt goed!”

 

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial