Verbouwing woning | Prinsenbeek

Over dit project

“Ze hebben allemaal echt heel erg netjes gewerkt.”

 

De familie Pouw kocht vorig najaar een bestaande twee-onder-een-kapwoning in Prinsenbeek. Om de woning geheel aan hun wensen te laten voldoen, moest er eerst nog flink wat werk worden verzet. Het realiseren van een aanbouw met een 3-delige schuifpui, een nieuwe keuken, toilet en badkamer stonden o.a. op het wensenlijstje. Om de werkzaamheden vakkundig uit te laten voeren, werd er met verschillende aannemers gesproken.

 

Direct een goed gevoel

Marc Pouw: “Toen wij op zoek waren naar een betrouwbare aannemer, werd de naam van Alexander de Bont door een bekende van ons genoemd. We hebben ze uitgenodigd en zijn ook bij hen op kantoor geweest. Die gesprekken en hun aanpak gaven ons direct een goed gevoel. Wij voelden ons op het gemak, niets werd opgedrongen en we kregen een goed advies.

 

Goede begeleiding

Ook tijdens de verbouwing is alles prettig verlopen. Het team van Alexander de Bont denkt heel erg goed mee en is flexibel. Zo wilden wij eerst zelf een stukadoor inschakelen, maar uiteindelijk hebben de mannen van Alexander de Bont dit toch voor ons geregeld. De goede begeleiding en bemiddeling tijdens de bouw is erg fijn. Overigens wil ik ook de onderaannemers zoals de loodgieter en de elektricien, een compliment geven, die dachten ook erg goed mee.

 

Planning uitgekomen

Terugkijkend zijn wij zeer tevreden. De planning is uitgekomen en dat was zeker fijn, aangezien wij tijdelijk elders een woning huurden. Ook het eindresultaat is helemaal naar wens. Ze hebben keurig gewerkt, iedere dag weer. Telkens als ze weggingen was het ook netjes opgeruimd. Dat hoorden we zelfs van de buren.

 

Nazorg

Wat ik verder ook heel belangrijk vind, is de nazorg. Zo hadden we een paar maanden na de oplevering een klemmende deur. Na mijn belletje stonden ze gelijk op de stoep en werd het snel opgelost!”

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial