Van Bommel Schoenmode

Over dit project

Van Bommel Schoenmode aan de Veemarktstraat in Breda biedt een uitgebreide collectie damesschoenen en bijpassende accessoires van diverse topmerken. De zaak is een begrip in Breda en wordt geleid door topondernemer Hein van Bommel, een telg van de beroemde schoenenfamilie uit Moergestel.

 

Voor Van Bommel ging Alexander de Bont aan de slag met de verbouwing van zijn winkel die is gevestigd in een monumentaal pand. Hein kwam in contact met Alexander de Bont via zijn elektricien. “Het klikte meteen en Alexander voelde heel goed aan wat wij zochten. Ze hebben de vooruitstrevende ideeën van onze interieurarchitect uitgetekend en de vergunningaanvraag verzorgd. Naast het precisiesloopwerk en bouwkundige ingrepen waaronder gangen en een kantine, was het vooral de nieuwe pui die de nodige aandacht vroeg.”

 

Over de in het oog springend goudkleurige pui is al het nodige geschreven in de lokale media. Hein: “De meningen zijn verdeeld, maar wij en de meeste van onze klanten zijn er heel blij mee! Veel van het werk is hierin gaan zitten. Het ontwerp is gemaakt door onze architect, maar verder heeft Alexander de Bont alles op zich genomen. Van productiebegeleiding tot en met plaatsing.”

 

Bij het werk voor Van Bommel werd vooral flexibiliteit gevraagd. Er moesten steeds ter plekke beslissingen worden genomen en problemen worden overwonnen. “Ik heb Alexander de Bont leren kennen als een zeer flexibele aannemer, die denkt in oplossingen en mogelijkheden. En dat geldt zeker ook voor tekenaar/werkvoorbereider Anthony Prenen. Wat een toewijding en perfectie heeft hij tijdens ons project laten zien!”

 

De verbouwing is binnen de afgesproken zes weken naar tevredenheid afgerond. De eerste twee weken bleef de winkel geopend om de aanwezige voorraad zoveel mogelijk te verkopen. Daarna is de zaak vier weken gesloten en werd er heel hard gewerkt door alle partijen. Vooral in het coördineren en de onderlinge afstemming lag een uitdaging. Hein: “Die is perfect opgepakt door Alexander en zijn team!”

 

Hein van Bommel, Van Bommel Schoenmode Breda

Categorie
Bedrijf en kantoor
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial