Kindercentrum Belle Fleur

Over dit project

Kindercentrum Belle Fleur opende in 2003 in Prinsenbeek haar allereerste vestiging met 3 groepen kinderopvang. Nu ruim 15 jaar later beschikt men over 16 locaties en meer dan 100 werknemers. Het aanbod van Kindercentrum Belle Fleur is zeer divers, zo biedt men opvang in de kinderdagverblijven, peuterpaleizen, buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang en vakantieopvang. De verschillende locaties liggen in Prinsenbeek, Breda, Etten-Leur, Teteringen en Oosterhout. Het dagelijks management van Belle Fleur ligt in handen van Astrid en Jeroen Boot (beiden directie).

 

Voor de uitbreiding van de bestaande en allereerste locatie Belle Fleur locatie riep Jeroen Boot de hulp in van Bouw- en Aannemingsbedrijf Alexander de Bont.

 

Van magazijn naar sfeervolle ruimte

 

Jeroen Boot: “Ik ken Alexander de Bont al wat langer uit de directe omgeving en zijn jongste zoon zat lang geleden op onze locatie Prinsenbeek. Toen de plannen voor de uitbreiding van het kinderdagverblijf in Prinsenbeek vorm kregen hebben wij contact met Alexander opgenomen. Wij stonden voor de uitdaging om het naastgelegen pand, een magazijn van een wijnhandel, om te laten bouwen tot een lichte en sfeervolle ruimte, die moest voldoen aan alle eisen van de wet kinderopvang. In overleg met Alexander en zijn team hebben we dit uitgewerkt en zijn de vergunningen aangevraagd. Toen die eenmaal binnen waren, zijn de vakmannen van start gegaan. Wat mij tijdens het bouwproject opviel, is de goede communicatie met de projectleiding, maar ook de gestructureerde manier van werken. Daar ben ik echt heel tevreden over!

 

Tot volle tevredenheid

 

Tijdens het bouwtraject toonden de mannen van Alexander de Bont ook veel zelfinitiatief. Ze dachten mee. Zelfs tijdens de oplevering. Naast een paar kleine punten van onze kant, kwam Bram (projectleider) ook nog met een paar verbeterpunten. Deze werden snel opgepakt en zo konden wij de ruimte volgens de vooraf uitgestippelde tijdsplanning en tot volle tevredenheid in gebruik nemen.”

 

Categorie
Bedrijf en kantoor
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial