7 vragen aan Indy

7 vragen aan Indy

In deze serie over het team van Alexander de Bont, maken we nader kennis met Indy van de Goorbergh. Hij maakt al 9 jaar deel uit van het team van Alexander de Bont.

Wie is Indy van de Goorbergh?

Indy: “Ik ben 24 jaar en ben in Breda geboren en daar woon ik ook. In mijn vrije tijd vind je mij vaak in de sportschool of bij MotorSportClub Breda. Motorcross en trial rijden zijn echt hobby’s van mij. Ook ga ik regelmatig uit met mijn vrienden. Wanneer ik op vakantie ga, dan kies ik het liefst voor een actieve wintersportvakantie. Stilzitten is namelijk niets voor mij.

Welke opleiding heb je gevolgd?

Indy: “Na de middelbare school ben ik naar de Bouwschool gegaan voor de opleiding tot timmerman.”

Hoe ben je bij Alexander de Bont terecht gekomen?

Indy: “Op mijn 15e zocht ik een bijbaan en kwam ik bij Alexander werken. Meestal op zaterdag of wanneer ik vrij van school was. Na de middelbare school ben ik hier gelijk in dienst gekomen en parttime verder gaan leren.”

Waar komt jouw passie voor het bouwen vandaan?

Indy: “Het bouwen zit al van jongs af aan in mijn bloed. Mijn opa had vroeger ook een bedrijf in de bouwsector en maakte funderingen. In de bedrijfsloods mocht ik altijd zelf bouwen en experimenteren.”

Is jouw werk veranderd de afgelopen 9 jaar?

Indy: “Ja, met name de afgelopen 2 jaar, zijn mijn werkzaamheden wel veranderd. Eerst was ik bijna volledig met het timmeren bezig maar ik ontdekte dat ik tegelen en metselen ook heel erg leuk vind. Door een cursus en het leren van collega’s kan ik al redelijk wat metselklussen zelfstandig uitvoeren.”

Wat maakt het werken bij Alexander de Bont zo bijzonder?

Indy: “Allereerst de diversiteit van de werkzaamheden en de projecten. Je doet elke dag iets anders, zo sta je te timmeren, ben je bezig op een dak of sta je te metselen. Daarnaast heb ik leuke collega’s die je meehelpen en met je meedenken. Als er iets af moet dan doen we dat samen. Dat geldt ook voor het opruimen aan het einde van de werkdag wanneer we bij de opdrachtgever vertrekken.”

Heb je wensen of plannen voor de toekomst?

Indy: “In mijn werk wil ik mezelf nog verder verbeteren met het metselen. Op dat gebied een vakman te worden, dat is mijn doel. Privé hoop ik op termijn in een mooi eigen huis te wonen. Verder lijkt het mij leuk om door de VS rond te trekken en om motorwedstrijden (door de bergen) in het buitenland te rijden.”

 

 Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial