Succesvolle locatie

Succesvolle locatie

Op een voor mij zo succesvolle locatie maken slimme ondernemers nu een nieuwe start

Hoe mooi kan het zijn! In het jaar 2000 kocht ik een compact bedrijfshalletje aan de Parallelweg te Breda. Keurig gelegen aan de noordelijke rondweg, op slechts een paar minuten van de A27. Jarenlang was dit de thuisbasis voor het aannemersbedrijf, waar we samen met ons team nu zo trots op zijn!

Aan de Parallelweg 160 was het prettig werken en boekten we vele successen! Nieuwe klanten, verbouwingen, projecten en groei van het aantal personeelsleden, het gebeurde daar allemaal. Medio 2004 moesten we afscheid nemen van de werkplaats en het perceel. De locatie en het pand werd te klein, of beter gezegd ons bedrijf werd te groot!

Emotionele binding

Helemaal afscheid heb ik nooit willen nemen. U mag weten, van enige emotionele binding was toch wel sprake. Gelukkig dienden zich in de loop der jaren meerdere huurders aan die voor hun bedrijfsactiviteiten graag gebruik maakten van ons pand.

Inmiddels schrijven we september 2019 en sta ik opnieuw – trots als een pauw – te ‘shinen’ op de locatie van het eerste uur. Na een aanpassing van het bestemmingsplan door de Gemeente Breda eind 2017 en knap tekenwerk van Architect Niko Dhondt, mochten we aan de slag. De oude vertrouwde “werkplaats met kantoor” heeft plaatsgemaakt voor een knappe nieuwbouw. Een moderne bedrijfshal, verdeeld in drie multifunctionele units met eigen toegang prijkt inmiddels op het perceel aan de Parallelweg te Breda.

Alle units verhuurd

Ik ben er best wel trots op, dat de locatie waar het voor mijn aannemersbedrijf allemaal begon, nu wederom, nieuwe kansen biedt aan gemotiveerde ondernemers die net als ik destijds, geloven in de meerwaarde van een professionele bedrijfsruimte. Voor alle units hebben we inmiddels een huurder gevonden.

Gegroet, Alexander

 Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial