Trotse aannemer maakt filmdebuut

Trotse aannemer maakt filmdebuut

Jawel, een filmdebuut! “Alexander de Bont The Movie”, zoals de mannen de film intern al gekscherend noemen, staat online!

Het idee ontstond enkele maanden geleden. “Anno 2018 is marketing én online actief zijn belangrijk melde onze websitebouwer! ” Jouw websitebezoekers krijgen een veel duidelijker beeld van jou en jouw bedrijf als jij letterlijk laat zien wie je bent en waar je voor staat, sprak mediaspecialist Marco! Mijn vrouw en zakelijke steun en toeverlaat Mireille deelde zijn mening hartstochtelijk. Nu begrijpt ook u mijn dilemma…, zeg dan maar eens neen!

Vrijdag 21 September, 06.00 uur. De filmshoot!  Kantoor en werkplaats werden vakkundig voorzien van felle lampen, geluids- en cameramannen waren druk met van alles, en in mijn oren hoorde ik het gezoem van een vliegende camera (een drone) om luchtopnames te maken.

En dan… tijd voor actie, spijt van mijn besluit had ik niet, last van enige ‘gezonde’ spanning wel.  Maar die maakte snel plaats voor plezier, al vertellend en antwoordend op de vragen die me werden gesteld, merkte ik dat ik genoot van het mogen vertellen wie we zijn en waar we voor staan! Ik had er lol in!

Tevreden over de opnames vertrok de filmcrew en was het wachten op het resultaat. Wanneer je dan ‘jouw film’ voor het eerst ziet, is het opnieuw even wenen. Je eigen stem horen en jezelf zo op het scherm zien is best een vreemde gewaarwording. Maar dat wennen maakte snel plaats voor gepaste trots. Het besef dat je samen met je team trots mag zijn op wat we met elkaar hebben opgebouwd de afgelopen 21 jaar!

Misschien dat u na het lezen van dit stukje tekst nieuwsgierig bent naar de “De Bont movie”?  Ik nodig u graag uit om de film in het onderstaande venster te bekijken. Ik ben benieuwd naar uw reactie!

Gegroet, Alexander

Overigens een filmcarrière zitten er voorlopig niet in. Ik blijf liever ‘gewoon’ aannemer! Samen met ons Team gewoon doen waar we goed in zijn, mooie projecten bouwen en verbouwen!

 Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial