Even voorstellen

Even voorstellen

Sinds april van dit jaar versterkt Cees Plukkel het team van Alexander de Bont. Als calculator werkt hij 4 dagen per week met veel plezier en enthousiasme in zijn eigen kantoorruimte.

Cees: “Ik ben ontzettend blij om weer aan de slag te zijn. Zeker binnen dit fijne team! De afgelopen jaren was ik op zoek naar een geschikte functie, maar gezien mijn leeftijd (65) viel dat niet mee. Bij toeval kwam ik met Alexander in contact en we dronken samen een kop koffie. Er was direct een klik en Alexander bood mij een verrassende functie aan, die van calculator. Met mijn bouwachtergrond en een versnelde training om het calculatieprogramma onder de knie te krijgen ben ik aan de slag gegaan. Daarbij word ik gesteund door TOP-collega’s! Het is heerlijk om weer zinvol bezig te zijn en hier mijn steentje bij te kunnen dragen!”

 

 

 Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial