Ik heb er niets mee !

Ik heb er niets mee !

Ik heb er niets mee; riep ik met ingehouden emotie tegen mijn Marketing Adviseur! Een aardige vent, daar niet van maar hij overviel me met zijn advies: we moeten nu echt strategisch aan de slag met Social Media! Voor mij als traditioneel en authentiek ondernemer was dit even schrikken.

Uiteraard maak ook ik regelmatig gebruik van de mogelijkheden van de digitalisering en surf ik rond op het internet, stuur een appje of een e-mailtje, maar daar houdt mijn gebruiksintensiteit dan ook wel op.

Alexander, laat je niet weerhouden door het onbekende, het is 2017, de tijd waarin we leven, pak de kansen die de huidige techniek biedt en zie vooral de voordelen en mogelijkheden! Voor ik het goed en wel in de gaten had kreeg ik les in Google Adwords, LinkedIn, Instagram en de mogelijkheden van uitgekiende Facebook campagnes!

Ter plekke onderging ik een soort van déjà vu, het was alsof ik even jaren terug ging in de tijd, toen ik een bespreking had met mijn accountant én fiscalist. Vaktaal en termen waar ik geen verstand van had creëerde een beleving alsof ik alleen was in een vreemd land, waar je de taal niet spreekt en niemand kent! Ik voelde me nu net zo: een vreemde in mijn eigen bedrijf!

Social Media?! Ik had er nota bene zelf naar gevraagd! Mijn zoektocht naar nieuwe vakmensen – op de ouderwetse manier- had te weinig resultaat opgeleverd, alle dure advertenties ten spijt! De nieuwe generatie zoekt en vindt zijn nieuwe carrière-uitdaging niet meer in de krant maar op zijn mobiel, zo leerde ik aan tafel!

Het was even wennen maar ik wist dat hij gelijk had! We gaan het doen, kansen pakken! Ook Alexander de Bont Bouw- en Aannemingsbedrijf BV omarmt de digitale communicatie en gaat ondernemend aan de slag met de nieuwe media! Binnenkort laten wij meer van ons zien én horen via uw persoonlijke Facebook en/ of LinkedIn pagina.

Maar … mocht u vandaag of morgen – geheel toevallig een goede vakman spreken die graag even persoonlijk langskomt om te vertellen over zijn passie en vakmanschap, vertel hem dan vooral dat een (ouderwets) belletje naar ondergetekende al genoeg is!

Met digitale groet,

Alexander de BontSocial media & sharing icons powered by UltimatelySocial