Aan de slag voor Van Bommel in Breda

Aan de slag voor Van Bommel in Breda

Ik had me voorgenomen om 2017 te beginnen met een leuke blog. De eerste week van het jaar zou ik ervoor gaan zitten! Maar zoals vaak het geval is, ook ik word geleefd door een volle agenda en toenemende werkdruk (gelukkig maar). Er dienden zich weer een aantal mooie projecten aan. En het ‘echte’ werk gaat natuurlijk altijd voor….

Graag wil ik wat vertellen over een heel mooi project waar we nu mee bezig zijn: de verbouwing van Van Bommel Schoenmode in de Veemarktstraat in Breda. Van Bommel, zelf een telg van een bekende schoenenfamilie uit Moergestel, heeft in de winkel in de Veemarktstraat een uitgebreide collectie damesschoenen en bijpassende accessoires van topmerken.

Wij kwamen in contact met ondernemer Hein van Bommel via onze elektricien. Hij had positieve ervaringen over ons verteld en dat was de aanleiding voor Hein om ons te bellen. Het klikte meteen. Na het laten zien van een aantal voorbeeldprojecten en het geven van onze visie op de verbouwingswensen met daarbij onze kracht om flexibel te zijn, mochten we een deel van de verbouwing uitvoeren.

De architect had mooie ideeën voor wat betreft de gevelaanpassing en die hebben wij verder uitgetekend. De hiervoor noodzakelijke vergunningaanvraag bij de gemeente hebben wij voor Van Bommel verzorgd. De nieuwe pui van het monumentale pand, goudkleurig aluminium met grote glasvlakken, beloofd een prachtige eye-catcher te worden. In de winkel komt een compleet nieuw en eigentijds interieur. Daarnaast bouwen we een kantine voor de medewerkers.

TIJD! Een mooie uitdaging! Voor het hele project staat zes weken. De eerste twee weken is de winkel open gebleven om de aanwezige voorraad zoveel mogelijk te verkopen. Daarna is de zaak vier weken gesloten en wordt er hard gewerkt door verschillende partijen. Er is een tijdelijke sale dameswinkel geopend aan de karrestraat 5.

De verbouwing van de nieuwe schoenenzaak van Hein zal keurig op tijd klaar zijn en helemaal naar wens. Daar gaan we de komende weken nog keihard voor aan de slag! Nieuwsgierig naar het eind resultaat? Hein heet u vast van harte welkom om zijn nieuwe winkel te komen bewonderen!Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial