Vacature Timmerman

Wij zijn op zoek naar een Allround Timmerman

Ben jij een gepassioneerde Allround Timmerman?

 

Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking, maar wie zijn wij…?

 

Alexander de Bont | Bouw- en Aannemingsbedrijf in Breda is geen gewone aannemer. Dat roepen we niet zomaar, we horen dit zeer regelmatig van onze klanten.

 

We bestaan ruim 20 jaar. Onze klanten- zowel bedrijven als particulieren – vinden we vooral in de regio Breda.

 

Waar we gespecialiseerd in zijn is het verbouwen en renoveren van woningen, winkels en bedrijfspanden. Ons team bestaat momenteel uit 16 vakmensen, zij zetten zich dagelijks in om onze klanten tevreden te maken en tevreden te houden. Deze aanpak werkt! Steeds meer klanten vertrouwen ons hun (ver)bouwopdracht toe, logisch dus dat we graag in contact komen met een collegiale gepassioneerde vakman, die net als wij bouwen ziet als een mooie uitdaging en trots kan zijn op een kwalitatief goed resultaat!

 

Bouwen is vertrouwen!

Herken jij je in onze zoektocht naar de juiste collega? Neem dan vooral contact met ons op. Via onderstaand reactieformulier is dat zo geregeld! Na ontvangst nodigen wij je persoonlijk uit voor een vrijblijvende kennismaking!

 

Zin in een nieuwe job en benieuwd naar de mogelijkheden bij Bouw- en Aannemingsbedrijf Alexander de Bont? Laat je inspireren door ons werk en referenties op deze website.

 

Ben jij een professionele Allround Timmerman en ben je op zoek naar een nieuwe job? Dan heb ik graag een goed gesprek met jou. Samen een kop koffie drinken en vrijblijvend kennismaken? Plan dan een afspraak met mij in! Hebben wij een klik dan komt die sollicitatiebrief daarna wel.

 

Ik spreek je snel!

 

Alexander de Bont

Mail je gegevens voor een vrijblijvende kennismaking!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial