7 vragen aan Joeri

7 vragen aan Joeri

In deze serie over het team van Alexander de Bont maken we nader kennis met Joeri Duinhouwer. Deze inmiddels zeer ervaren vakman vierde onlangs zijn 10-jarig jubileum bij Alexander de Bont.

WIE IS JOERI DUINHOUWER?

Joeri: “Ik ben 29 jaar, geboren en getogen in Breda. Ongeveer 4 jaar geleden heb ik een huis uit 1960 gekocht. Dat heb ik natuurlijk grondig verbouwd. Binnenkort krijg ik daar gezelschap van mijn vriendin, we gaan namelijk samenwonen. In mijn vrije tijd ga ik graag een vaartochtje maken met mijn boot. Daarnaast ben ik een liefhebber van festivals en actieve vakanties.”

HOE ZIET JOUW OPLEIDINGSPERIODE ER PRECIES UIT?

Joeri: “Mijn opleiding heb ik gevolgd op Tessenderlandt en het Radius College. Op beide scholen volgde ik de bouwrichting met het doel om timmerman te worden. De interesse voor dat beroep heb ik altijd al gehad. Het zit waarschijnlijk in de genen. Mijn vader is ook timmerman en vanaf mijn 13e ging ik regelmatig met hem mee.

Vanuit school gingen we op stage en bij mijn laatste stageperiode kwam ik bij Alexander de Bont terecht. Dat beviel van beide kanten goed en ik werk hier dus nog steeds!”

HOE HEB JE JEZELF ONTWIKKELD?

Joeri: “Toen ik hier kwam had ik natuurlijk nog weinig praktijkervaring. Mijn beste leerschool is dus de werkvloer, je leert er veel meer dan op school. Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring en ben ik voorman. Toch zijn er nog steeds dingen, waar ik mezelf in wil verbeteren. Het inschatten van de duur van bepaalde werkzaamheden is bijvoorbeeld zoiets. Gelukkig helpt de planning op kantoor daar ook goed bij.”

WAT MAAKT JOUW BAAN ZO LEUK?

Joeri: “Dat is zonder twijfel de variatie in de werkzaamheden. Je bent eigenlijk continue andere klussen aan het doen. Onze projecten zijn ook zeer divers. Soms voer je kleine onderhoudswerkzaamheden uit en een paar dagen later start je met het maken van een aanbouw of een complete renovatie.”

WELK PROJECT IS JOU HET MEESTE BIJGEBLEVEN

Joeri: “Moeilijke vraag… Het project ‘Boschwachter in ‘t Mastbos’ schiet mij zo snel te binnen. Het was een renovatie en een aanbouw in dezelfde stijl als de bestaande bouw. Dat soort projecten vind ik erg leuk en interessant.”

HOE IS DE SFEER BINNEN HET TEAM?

Joeri: “Heel prettig! De samenstelling van het team is erg goed. Vanuit de directie wordt daar ook bewust op gelet. Wij werken ook vaak per project in wisselende samenstellingen. Dan is het fijn dat je met iedereen goed op kunt schieten. Ook is er een enorme bereidheid om elkaar te helpen. Kom je aan het einde van de dag terug op het bedrijf, dan helpen we elkaar altijd even mee met opruimen.”

WAT STAAT ER NOG OP JOUW BUCKET LIST?

Joeri: “Op werkgebied niets speciaals. Gewoon lekker met plezier blijven werken en nog meer ervaring opdoen. Privé heb ik nog wel een wens. Dat is een reis naar Californië maken en daar gelijk een familiebezoek aan mijn tante brengen.”

 Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial