Woning levensloopbestendig maken | Breda

Over dit project

 

Bouwen alsof je voor jezelf bouwt

Om hun verbouwwensen te realiseren nam een echtpaar uit Breda begin 2021 contact op met Alexander de Bont. Het echtpaar wilde hun woning levensloopbestendig laten maken. De bestaande garage zou plaats moeten maken voor een multifunctionele ruimte, een slaapkamer en een badkamer met een doorverbinding naar de woning.

 

Een aannemer die bij ons zou passen

De opdrachtgever: “Wij kregen een tip van onze vaste installateur die wij al jaren goed kennen. Hij gaf aan dat Alexander de Bont wel een aannemer was, die bij ons zou passen. Hij werkte daar zelf al jaren uiterst plezierig mee samen. We hebben toen op de website gekeken en kregen een goede indruk van het aannemingsbedrijf. Niet veel later hebben we met Alexander, de architect en de installateur afgesproken om een aantal zaken af te stemmen. Samen vormden ze een soort ontwerp-/ bouwteam en werden de bouwplannen uitgewerkt wat tot het uiteindelijke bestek leidde.

 

Één verantwoordelijke bouwpartner

Ons gevoel bij Alexander was direct goed: wij hadden geen enkele behoefte om ook nog eens andere aannemers te benaderen. Voordat we de opdracht gaven, hebben we wel een paar nadrukkelijke wensen besproken. Zo wilden wij één verantwoordelijke bouwpartner met zijn eigen onderaannemers. Daarnaast wilden we graag dat ze zouden bouwen ‘alsof het voor henzelf was’, en we wilden ook dat ze ons tijdens de bouw zouden blijven adviseren.

 

Plezierige vakmensen

In totaal zijn de mannen van Alexander de Bont hier 4 maanden bezig geweest. Wij zijn ontzettend te spreken over het enorme vakmanschap van de heren! Het zijn echte vaklui en bovendien gewoon erg plezierige mensen. Je merkt dat ze elkaar helpen en met plezier samenwerken. De humor op de werkvloer ontbrak dan ook zeker niet en dat is altijd een goed teken.

 

Ook tijdens de bouw is er goed meegedacht en is er aanvullend advies gegeven. Onaangename verrassingen zijn we niet tegengekomen. Een bijzonder compliment is er overigens voor projectleider Robert. Hij is bijzonder slagvaardig en zorgde voor een strakke, maar prettige aansturing.

 

Tevreden terugkijken

Nu de verbouwing klaar is, kijken we uiterst  tevreden terug. Het resultaat is prachtig en we krijgen ook veel complimenten van anderen. Verbouwen met Alexander de Bont? We zouden het zo weer opnieuw doen!”

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial