Verbouwing benedenverdieping | Breda

Over dit project

Gaan we verhuizen of verbouwen?

Dat was de vraag voor Sander en Tamara uit Breda

Sander: “Wij hebben deze Multi-level woning in 2014 gekocht en waren toe aan een volgende stap. Verhuizen was onze eerste gedachte en daarom hebben we verschillende huizen in de regio bekeken. Na wat wikken en wegen hebben wij uiteindelijk besloten om ons huis te verbouwen. We wonen hier tenslotte fijn en er waren voldoende mogelijkheden om dit huis weer helemaal naar ons zin te maken.”

Tamara: ”Onze grootste wens was, het huis lichter en iets ruimer maken. Hiervoor zijn extra ramen en een grotere lichtkoepel geplaatst en is de keuken verplaatst. Daarnaast is de buitenkant voorzien van onderhoudsvrij Keralit gevelbekleding en is het huis verduurzaamd met vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen.”

 

De keuze voor Alexander de Bont

Sander: “Dat we voor Alexander de Bont hebben gekozen was voor ons een vrij logisch keuze. Alexander is mijn zwager en ik weet wat voor prachtig werk hij met zijn team levert. Naast het feit dat we familie van elkaar zijn, heb ik hem vanuit mijn vorige beroep regelmatig met zijn wagenpark geholpen. Alexander vond het fijn om nu iets voor ons te kunnen betekenen.”

 

Goed meegedacht

Tamara: “Alexander heeft in het voortraject heel erg goed meegedacht. In eerste instantie hadden we nog grotere verbouwplannen door de carport bij het huis te trekken, maar dit bleek erg lastig door de strenge eisen van de gemeente. Uiteindelijk hebben we samen met Alexander besloten om niet uit te breiden maar wel te gaan verbouwen.”

 

Prettig en hulpvaardig

Sander: ”Tijdens de verbouwing hebben we tijdelijk elders gewoond. Het team van Alexander, met Robert als projectleider, is hier een kleine 3 maanden bezig geweest. Dat verliep allemaal erg prettig. Het contact met de mannen was leuk en ze waren erg hulpvaardig. Er werd ruim de tijd genomen om zaken te overleggen. Onvoorziene dingen zijn we niet tegengekomen, maar we hadden zelf tijdens de verbouwing wel een aantal nieuwe ideeën, die keurig zijn ingepast.”

 

Resultaat

Tamara: “Uiteraard zijn we blij dat de verbouwing achter de rug is maar we kijken er met genoegen op terug. Alles is volgens planning verlopen en we zijn erg tevreden over het resultaat. Het is binnen veel lichter geworden en de keuken is heerlijk ruim. We hebben absoluut geen spijt van de beslissing om niet te gaan verhuizen.”

 

 

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial