Realisatie aanbouw woonhuis | Breda

Over dit project

Geen spijt van onze keuze

De familie Van der Zanden uit Breda wilde graag wat extra leefruimte voor het gezin. Verhuizen of verbouwen waren twee opties om dit te realiseren. Al snel bleek dat verbouwen in de tijd van deze krappe woningmarkt, een slimmere keuze was.

 

Keuze voor een aannemer

Lodewijk van der Zanden: “We zijn onze verbouwplannen met diverse aannemers gaan bespreken en kregen best tegenstrijdige adviezen. Vervolgens hebben we een stapje teruggedaan en een architect een tekening laten maken. Met de tekening voor de aanbouw zijn we opnieuw aan tafel gegaan en hebben we voor Alexander de Bont gekozen. Bij hem hadden we gewoon het beste gevoel.

 

Van deze keuze hebben we absoluut geen spijt. Het hele verbouwproject is volgens plan verlopen. Ze zijn op tijd begonnen en het was op tijd klaar! Het is op alle vlakken professioneel en goed geregeld. Zelfs het Excel-schema van calculator Bram de Kanter klopte exact.

 

Wonen tijdens de verbouwing

Tijdens de verbouwing zijn wij hier blijven wonen en dan is het natuurlijk wel wat aanpassen. Een goede onderlinge communicatie is dan erg belangrijk. Ook dat verliep goed. Ze vertelden ons per fase precies wat wij moesten doen en wat we konden verwachten. Zowel de communicatie als de bereikbaarheid waren erg goed en dat geldt overigens ook voor de onderaannemers waar Alexander de Bont mee werkt.

 

Heerlijke leefruimte

Nu we over de extra leefruimte beschikken, kijken we tevreden terug. We zijn blij met onze keuze om Alexander de Bont te laten aan-/ verbouwen. De nieuwe ruimte is ingericht als thuiswerkplek waar je prettig en ongestoord kunt werken of waar de kinderen op andere momenten heerlijk kunnen zitten.”

 

 

 

 

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial