Familie Van der Velden Prinsenbeek

Over dit project

Een aannemer die zich bewijst in de praktijk

 

Voor familie Van der Velden uit Prinsenbeek verbouwde Alexander de Bont vrijwel de gehele benedenverdieping en plaatste hij een aanbouw. Een mooi project waarbij met name de korte bouwtijd en het door de klant gewenste hoge afwerkingsniveau belangrijk waren. Stefan van der Velden: “Op papier kan iedereen het, maar Alexander de Bont bewijst het ook in de praktijk!”

 

Het project voor familie Van der Velden bestond onder andere uit het afbreken van de oude keuken en bijkeuken en het plaatsen van een nieuwe, het vervangen en isoleren van vloeren, het plaatsen van een aanbouw en het verbouwen van de woonkamer. Stefan: “En hoewel het oktober was, wilden wij graag voor de kerst klaar zijn met de keuken en de vloeren. Dat is uiteindelijk gelukt!”

 

“Ik kende Alexander de Bont nog niet, maar ik wist dat hij het huis van mijn buren heeft gebouwd en er twee keer verbouwd. Als je steeds terug mag komen bij een klant, dan moet je wel een goede aannemer zijn, bedacht ik me. Vandaar dat ik Alexander de Bont ook voor onze verbouwing heb gevraagd. Het zijn echt aardige jongens, ze werkten secuur, lieten de bouw steeds netjes achter en hielden rekening met de buren met wie wij de oprit delen.”

 

“Zelf ben ik heel secuur dus is het fijn als de mensen met wie je werkt dat ook zijn. Dat zit ‘m zowel in de werkwijze als in het afwerkingsniveau van kasten, kozijnen, vensterbanken etc. Als ik weer ga verbouwen, mogen ze zo terugkomen!”

 

Familie Van der Velden

Categorie
Aan- en verbouw
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial