Familie Bastiaansen Prinsenbeek

Over dit project

De heer en mevrouw Bastiaansen kochten in 2017 een vrijstaande 60-er jaren woning in Prinsenbeek. Deze woning was sterk gedateerd en een grootschalige renovatie was nodig om aan de woonwensen van het echtpaar te voldoen. Voor het team van Alexander de Bont een project naar hun hart.

 

Mevrouw Bastiaansen: “Het was onze wens om van dit pand een moderne en levensloopbestendige woning te laten maken. Hiervoor hebben we door een architect een plan laten maken en uiteindelijk het vertrouwen aan Alexander de Bont gegeven om dit uit te voeren. Wij hadden een klik en bovendien veel vertrouwen in hem. Achteraf hebben we daar geen moment spijt van gehad. De toch best ingrijpende verbouwing is uitstekend verlopen. Alexander heeft een zeer prettig team met echte vakmensen.”

 

De heer Bastiaansen: “Zeker voor mij was het een grote stap om vanuit het buitengebied, waar ik mijn hele leven woonde, naar de dorpskern van Prinsenbeek te verhuizen. Nu de verbouwing achter de rug is ben ik blij met deze keuze. Wij hebben onze draai helemaal gevonden en het is echt ons huis geworden.”

 

De werkzaamheden

De totale woning is gerenoveerd en daarbij is de oorspronkelijke ‘hokjesindeling’ komen te vervallen. De woning heeft een ruime open structuur gekregen en is aan de zij- en achterkant uitgebreid. Er is een ruime en lichte woon-/eetkamer en keuken ontstaan. Door de wens om de woning levensloopbestendig te maken zijn de slaap- en badkamer nu op de begane grond gesitueerd. Dit alles is natuurlijk drempelloos en met brede deuren uitgevoerd. Het uiterlijk aan de buitenzijde heeft eveneens een complete metamorfose ondergaan en ziet er met de kleurcombinatie wit/antraciet zeer helder en modern uit. Ook beschikt de woning over een bijkeuken en een houten overkapping die de uitgebouwde woning met de bestaande garage verbindt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial